4 februarie 2013


De mult timp, femeile sunt cele care isi fac griji despre ce tinuta sa aleaga pentru a arata cel mai bine in timp ce pentru barbati o pereche de blugi si un tricou sunt mai mult decat de-ajuns. De mult timp o costumatie eleganta pentru barbati nu insemna nimic mai complicat decat un costum negru potrivit in mod convenabil cu o cravata neagra. De ce anume ar incerca cineva sa schimba lucrurile pentru a ne intoarce la epoca dantelelor si a perucilor parfumate din Franta secolului 16 este dincolo de puterea noastra de intelegere.
Desi nu e bine pentru un barbat sa fie complet paralel cu tot ce inseamna moda doar pentru a-si pastra aparenta de masculinitate, exista totusi cateva lucruri care oricat de "la moda" ar fii pur si simplu nu isi gasesc locul si aici sunt 5 dintre ele:

Machiajul pentru barbati.

Da, se vede. Cu totii am observat si cu totii ne-am imaginat cum te-ai trezit de dimineata si te-ai asezat in fata oglinzii prietenei tale ca sa iti aplici stratul de fond de ten pentru a-ti ascunde micile imperfectiuni asa ca e de prisos sa incerci sa pretinzi ca ai un ten perfect. Machiajul este esential pentru persoanele care lucreaza in showbiz fie ca au de tinut un show in direct sau sunt prezente la un eveniment important sub lumina reflectoarelor dar daca nu esti una din ele sau daca nu urmeaza sa canti intr-o formatie rock, machiajul la barbati, mai ales daca e aplicat prost, nu face decat sa trimita mesajul gresit.


Blugii stramti

Un studiu recent din Marea Britanie a dezvaluit efectele negative asupra sanatatii pe care o poate avea purtarea de pantaloni stramti.  Actul de a impiedica circulatia sangelui in partea de jos a corpului si de a avea partile private ale corpului stranse in blugi mulati pentru tot restul zilei isi poate lasa amprenta daca va vine sau nu sa credeti asupra sanatatii sexuale, asa ca daca incercati sa transmiteti mesajul : "Sunt pe punctul de a deveni complet irelevant de la brau in jos" atunci blugii  mulati sunt pentru dumneavoastra.


Blugii prea largi

Nu vorbim doar de blugii largi, ci de blugii extrem de largi care atarna pe jos in stil de gangster. Cat de periculos ai putea arata cu asemenea pantaloni e cam neclar, dar un lucru e sigru, e nevoie de mult exercitiu ca sa inveti sa mergi cu o curea in jurul pantalonilor.

Materialele lucioase

Cu exceptia cazului in care incerci sa pari a fi un traficant de droguri columbian din anii 70, o camasa rosie dintr-un material lucios nu va face altceva decat sa te transforme intr-un indicator reflectorizant. Materialele lucioase nu te vor face sa iesi in evidenta, cel putin nu in sensul bun al cuvantului. Multe haine de firma sunt disponibile pe internet daca sti unde sa cauti.

Decolteu masculin

Magazine de haine online sunt o multime pe internet pentru barbati. Acum , daca ai muncit din greu la sala si ai mai cheltuit si o avere pe diferite pastile pentru a impresiona femeile cu un set de pectorali uriasi, incearca sa te abtii de la a face asta purtand un tricou cu decolteu adanc. Nu faci decat sa dai impresia ca ai luat din greseala tricoul surorii tale mai mici cand ai plecat de acasa.

14 comentarii:

  1. Ar fi utile aceste sfaturi pentru multi baieti :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate marile case de moda serioase îti prezinta barbatul îmbracat serios, la costum sau sacou fara machiaj si fara "luciu" pe buze! Cand este vorba de moda sportiva este altceva dar si acolo este sobrietate.
    Mai pe scurt, nu e frumos ce-ti place tie e frumos ce-mi place mie! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia de se machiaza si fac multe din chestiile enumerate mai sus nu-s barbati!

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord cu tine, iar exagerările astea nu-i fac deloc macho men cum şi-ar dori de fapt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu'i fac macho men ci din contra...ii fac chiar opusul..

      Ștergere
  5. Eu n-am vazut barbati machiati pe strada. Desi, pe unii cu figura ceva mai efeminata, nu cred ca m-ar deranja sa-i vad si asa. ;)
    Machiajul barbatesc s-a purtat secole la rand...cred ca au renuntat doar din comoditate :))
    Desi...se poarta in lumea artistica. Chiar se poarta la greu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha, ha! Bine ai zis! Aceea cu... cămaşa reflectorizantă m-a amuzat mult. Frumos ca un...semafor! :D
    Sper că n-ai uitat şi de...pensaţi! Mi se par la fel de "fermecători", ca şi o fată cu...mustaţă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu chiar am cunoscut cativa barbati care se machiau. Unul este gay declarat, iar celalalt devenise un fel de Narcis, dupa ce mai multa lume i-a laudat genele lungi. Obisnuia sa si le scoata in evidenta cu o tona de rimel. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca sa zic din fericire sau nu, dar nu am cunoscut pana acum pe nimeni de genul :))

      Ștergere