25 aprilie 2013


Muhahahahaha, da, ati citit bine…s’a intors!!! S’a intors de ceva timp chiar, dar am tot amanat. Poate va amintiti de perioada mea 1101 …daca nu va amintesc eu (nu povestesc iar ca mi’e lene va las linkul ca  e mai usor, nu? AICI este articolul) .
Si cum “obsesia” mea pentru snake era evidenta atunci cu foarte mare mandrie spun ca s’a intors jocul, dar obsesia nu…ma joc moderat fara sa’mi provoace dependenta…imediat o sa aflati si care este motivul real.
Din octombrie de cand mi’am luat telefonul asta relativ destept am renuntat la al 2’lea telefon pentru ca da, inainte aveam 2…un cosmote si un Vodafone, acum am ramas doar cu vodafoneul…pentru telefoanele alea nu gaseam snake…m’am mai plans de treaba asta…si nu voiam sa umblu iar cu 3 telefoane dupa mine fara sens doar ca sa ma joc snake…si nici acum nu fac asta. Nu, n’am din nou 2-3 telefoane, am doar unul…pe ala relativ desptept. Da e relativ destept, el este considerat smartphone, dar eu il consider doar relativ destept pentru ca are momente in care ma enerveaza felul in care se misca. Daaaar ce este tare la el este caaaaa pot sa am telefon in telefon. Adica daca e cu touch cum as putea sa ma joc snake pe el? Ma plimb eu cu degetul pe ecran in loc de sarpe? Nu, ca asa erau variante 3d si pentru X2 pe care il aveam inainte…mie imi place clasic domle…snake ala clasic clasic pe fundal verde sau alb si el pixelat nu ala cu floricele si cu umbre si cu bla bla’uri din astea.
Si uite asa telefonul meu destept are in el un nokia 3310…da, nokia ala despre care toti fac misto pe net ca este indestructibil …ma intreb daca si telefonul meu care contine un astfel de telefon in el devine indestructibil....poate da, poate nu…mai bine nu risc, nu?

Cum nu ma credeti ca am telefon in telefon? Pun poze sa nu existe dubii. Prima este un print screen facut ecranului telefonului si urmatoarele (calitatea mai slaba, dar asta e…) sunt poze facuta telefonului meu cu jocul deschis



 
Dar cum nu putea sa fie bine pana la capat…nu’i aceiasi senzatie cand te joci…nu simt tastele, imi aluneca degetul, apas aiurea fara sa vreau pentru ca din nou nu simt tastele, dar este bine…am snake’ul meu clasic…si in plus nici nu risc sa revina dependenta de el

8 comentarii:

  1. Boala grea Raluca mama! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. inca mai am un 33 10 acasa... dar...am lasat-o mai moale cu snake...am ceva ani de cand n-am mai juact :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) si eu mai am 1101, dar prefer sa'l las in dulap pentru ca daca il scot iar..cu siguranta pe el o sa ma apuce din nou febra snake in toata regula :))

      Ștergere
  3. Aceste 2 modele de Nokia, chiar sunt indestructibile si zic asta pt ca si o prietena avea un model mentionat de tine si a tinut-o cca.5 ani fara nici un fel de probleme tehnice. Cat despre jocul snake cel original si mai fain este acesta de pe modelele vechi de Nokia. Parerea mea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nokia 1101 de care am pomenit eu are pe putin 6-7 ani si inca merge bine :))

      Ștergere
  4. N-am jucat niciodata asa ceva. De fapt nu joc jocuri pe mobil. Nici pe nimic. Dar mi se pare foarte tare chestia asta cu telefon in telefon :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi'a placut :)) Cand am vazut prima data aplicatia snake ma gandeam "si cum vrea sa joc snake daca n'am butoane?" am descarcat totusi jocul si cand am vazut am ras jumatate de ora :))

      Ștergere