4 aprilie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,

Este recomandat sa combinam diferite printuri şi texturi? Unora le place aceasta moda, in timp ce altora nu. Ceea ce putem spune este ca aceasta este ultima moda in lumea fashion-iconurilor. Ar trebui sa invatam sa combinam diverse printuri? Noi credem ca da.
Imbinatul printurilor precum designerii
In zilele noastre, se poate observa cum faimosi designeri  amesteca texturile si imprimeurile din colectie la diferite prezentari de moda. Singura problema este cea a combinatiei care de multe ori nu este cea mai potrivita. In primul rand, figura persoanei este foarte importanta.
Cum iti schimba imprimeurile aspectul?
S-a observant ca orice parte a corpului, imbracata cu haine care au imprimeuri sau texturi diferite arata mai mare. Astfel incat daca aveti un defect pe care vreti sa-l ascundeti, nu purtati imprimeuri pentru ca acest curent este dedicat celor cu fizionomii asemnatatoare top modelelor.
Imbinati printuri foarte diferite

A doua intrebare este ce regula compozitionala se aplica atunci cand combini diverse imprimeuri. Cel mai simplu este sa-ti imaginezi tinuta ca o fotografie: aceasta trebuie sa aiba un cap si o coada. Asa se intampla si cu printurile: toate printurile care includ forme geometrice  sau liniare trebuie sa fie in partea de jos, toate cele ovale si semircirculare in partea de sus. Acestea trebuie sa imite liniile corpului femeilor: solduri semicirculare si picioare lungi, drepte.
Combinarea printurilor este un lucru complex, asa cum este si cea a culorilor. Trebuie sa fim atenti sa nu creem tinute exagerate.
Reguli de baza cand combinati printurile:
  • Daca alegeti animal printul, nu trebuie sa existe decat in cazul unui singur obiect vestimentar. Este suficient.
  • Nu folositi dungi orizantale si dungi verticale in acelasi timp.
  • Este bine sa combinati doar doua lucruri cu imprimeri si printuri diferite. Nu mai multe.
  • Combinati printuri diferite, nu alegeti lucruri cu printuri asemanatoare (flori sau cercuri asemanatoare) deoarece veti crea o tinuta prea sofisticata.
  • Cheia este sa folositi o combinatie de diferite modele, facute din aceeasi textura (matase, bumbac sau material sintetic) si in aceleasi culori.
Cateva idei pentru combinatia de imprimeuri:
  • Dungi pe tricou sau camasi si flori pe fusta sau pantaloni  (mai ales in culori neutre).
  • Animal print si un alt obiect vestimentar cu imprimeu alb negru cu punctulete.
  • Imprimeuri florale si imprimeu  cu punctulete (de preferat in aceeasi culoare)


4 comentarii:

  1. Mama ce documentata esti! :))))
    Dar eu tot nu am sa combin dungi cu flori!
    Neutral cu dungi sau neutral cu flori merge!
    Ideea mea desigur! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vad deja numai in dungi :)
    Esti buna la combinatii! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare dreptate ai cu animal print.Deseori mi s-a intamplat sa vad exagerari grave,ceva gen geaca animal print,cizme animal print,esarfa si manusi animal print.Si partea interesanta : culori diferite care clar nu au ce cauta impreuna.

    RăspundețiȘtergere