1 aprilie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,

Ei bine ca tot e 1 aprilie azi…am zis sa va las cateva idei de farse…daca mai faceti…eu m’am lasat…poate ceva minor, dar d’astea fac zilnic deci nu se pun…ultima farsa mai pe bune…pai am povestit’o pe blogului lui Emil…inca il mai toc la cap pe baiatul respectiv pentru gluma aia idioata…o gluma foarte proasta!!! Asaaa…sa va las si sugestiile, nu?

·         Lipiti un afis pe usa unui magazin in care sa precizati: reduceri de 50% pentru primii 100 clienti in ziua respectiva
·         Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.
·         Pentru baieti : Spunei prietenei tale ca esti gravid. Incearca sa fii cat mai serios pana la un anumit punct care iti convine…
·         Pune in pasta de dinti usturoi taiat marunt ( Facut pasta ).
·         Inveleste masina unui prieten cu ziare sau hartie igienica. Incearca sa faci asta in timpul zilei, chiar daca vor fi trecatori. Pariez ca toti vor rade de ceea ce aveti de gand sa faceti.
·         Pune-ti o colega sa iti sune prietena si sa se dea drept actuala prietena.
·         Anunta-ti prietena/prietenul ca ai pe alta/altul.
·         Cumpara 3 soareci sau orice alte 3 animale de plus, bineinteles, sa fie cat mai mici si numeroteaza-le cu numerele 1, 2 si 4. Ascundeti-le in camera prietenului/prietenei caruia vreti sa ii faceti farsa. Probabil va dati seama ca odata ce a gasit cele trei animalute, il va cauta innebunit/innebunita pe cel cu numarul 3, care de fapt nu exista.
·         In aceasta zi de 1 Aprilie raspunde tuturor celor care te suna cu: “Spitalul municipal, buna ziua!” sau “Serviciul de urgenta 112, spuneti care este urgenta?”.
·         E mai veche ideea dar inca functioneaza. Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda.
·         Cu toate ca e cunoscuta, inca e amuzanta. Schimba sarea cu zaharul astfel incat ceilalti sa nu remarce si asteapta sa le vezi expresia cand gusta din felul de mancare.
·         Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.

2 comentarii:

  1. Farsa cu animalutele de plus (soricei) e tare simpatica. Si nici n-am mai auzit de ea pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca stai la curte si mai si ar fi fost sa fie animale adevarate numerotate la fel si bagate in casa:))

      Ștergere