19 aprilie 2013


Nu stiu daca ati sesizat aseara, dar am facut o mica modificare pe aici . Am pastrat in lista de link exchange mai putine bloguri..sub 20. Cei care nu va regasiti nu va ganditi ca v’am sters pentru ca nu fac asta fara sa anunt…cei care au un parteneriat cu mine, un schimb de link si nu se regasesc aici, pe pagina principal, isi vor gasi blogurile pe pagina special facuta pentru asta …adica BLOGROLL. Chiar daca nu mai sunt toate blogurile in acelasi loc asta nu inseamna ca nu o sa vizitez la fel ca si pana acum toate blogurile din lista.
Daca cineva nu se regaseste si stie ca are un parteneriat facut cu mine va rog sa ma anuntati pentru a remedia problema…Si inca o chestie…am intalnit bloguri care m’au adaugat fara sa’mi ceara parteneriat…pur si simplu pentru ca le place blogul meu si vor sa revina mai usor (presupun eu) …daca mai sunt situatii de genul va rog sa ma anuntati pentru a va adauga si eu…asa mi se pare corect din partea mea…sa va adaug si eu si desigur sa va citesc si eu, iar cine doreste un parteneriat imi poate cere asta pe pagina PARTENERIAT sau alegand una dintre medotele pe care le'am pus acolo la dispozitie in acest sens.

12 comentarii:

  1. Nici nu observasem modificare, dar văd că sunt în top 20 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa de mult ma iubesti tu pe mine? :))
    Merge al naibi de greu netul la mine, prefer sa scriu pe bloguri decat sa raspund la mine pe blog! Poate mai pe seara.... :((

    RăspundețiȘtergere
  3. Am luat la cunostinta :)
    O seara frumoasa, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos din partea ta ca ai anuntat...nu toti o fac. De multe ori schimbarile se fac subit si fara explicatii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu imi plac astfel de schimbari..anunt sa stie toata lumea...nu sa se gandeasca"uite mah a sters linkul fara sa zica nimic" sau "m'a pus pe alta pagina fara sa zica nimic". Nu vreau astfel de situatii...si in special daca sunt erori sa imi atraga lumea atentia in mod corect nu pentru ca nu au vazut ca i'am pus pe alta pagina. Chiar am facut o greseala din neatentie, mi'am asumat'o si am rezolvat'o imediat pentru ca asa este frumos..desi am intalnit persoane care te sterg din lista fara sa anunte

      Ștergere
  5. Foarte bine! SI eu am facut la fel, dar eu am pus pe toata lumea care o aveam in blogroll, unii s-au suparat ca nu au vazut pagina si m-au luat la rost:)) Eh, eu nu-s sa sterg link-urile din blogroll, din partea mea sa stea acolo mult si bine:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact:)) cu ce ma incurca daca stau acolo la gramada? Am facut totusi o mica selectie pentru comoditatea mea :))

      Ștergere