25 mai 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
            Stiti cum e treaba asta cu increderea? Uite cam fix asa:

            Da, si mai stiti cum e defapt? O castigi greu, dar o pierzi repede si extrem de greu o recapeti. Dar stiti ce e cel mai interesant dupa mine? Ca nu merita sa lupti pentru increderea cuiva care nu e dispus sa ti-o ofere. Lupti ca sa ce? Tu ii oferi increderea ta deplina, iar el/ei o ignora sau doar profita de ea si nu se gandesc sa ti-o ofere si ei pe a lor, sau iti ofera cu portia, asta asa, doar ca sa-ti alimenteze iluzia, sa te faca sa le oferi mai mult din tine, mai mult din increderea ta, mai mult din tot ceea ce ai tu de oferit. Ei bine, in situatii ca asta eu consider ca nu merita sa lupti pentru increderea persoanei/personalelor respective. Lasa-i in lumea lor, stai in banca ta si nu incerca sa patrunzi pentru ca vei fi vazut mereu doar ca un intrus, vei exista fix doar cand are/au nevoie de tine si apoi vei intra subit in umbra, vei fi lasat de-o parte pentru ca la urma urmei esti doar un intrus in lumea lor. 

8 comentarii:

  1. Sufletul are încredere în raza de lumina! :)
    Victor Hugo

    RăspundețiȘtergere
  2. "Ai incredere in oameni si asteapta-te la orice de la ei" (nu mai stiu cine-a zis-o) :)
    Sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau sa te astepti la cat mai putine si astfel nu vei mai fi dezamagit

      Ștergere
  3. Depinde de relatia cu persoana respectiva. Uneori fara incredere nu ai nimic. Este esentiala. Alteori e mai putin importanta, se poate trai si fara ea. De exemplu in blogosfera. Ce rost are sa-i arati omului ca se poate baza pe tine, ca poate avea incredere in tine daca pe el nu-l intereseaza catusi de putin acest aspect. Depinde ce cauti, ce vrei si cum esti tu construit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Relatiile din blogosfera se pot transfera si la un alt nivel, adica si in ofline. Dar intradevar natura relatiei conteaza, insa pentru mine increderea este importanta in orice relatie..

      Ștergere
  4. Grea treaba asta cu increderea si as prefera sa nu incep subiectul, nu stiu daca ma mai pot opri sau daca-mi ajunge spatiul de la comment :))) ...

    RăspundețiȘtergere