5 mai 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Te gandesti ca e nasol cand un prieten iti spune in fata ca nu e bine ce faci, cand te da inapoi, cand iti spune realitatea, cand incearca sa te faca sa vezi realitatea. Dar stii ce e cu adevarat nasol? Cand acel prieten o sa-ti spuna banal si sec doar „ok”.
Si stii de ce e asta cu adevarat nasol? Pentru ca in momentul ala tu ai pierdut un prieten caruia ii pasa de tine. Cand inceteaza sa incerce sa-ti mai arate realitatea, cand inceteaza sa-ti spuna ceea ce gandeste sincer, atunci l-ai pierdut, si greu se va mai intoarce.

De ce l-ai pierdut? Poate pentru ca tu ai obosit sa il asculti cum „te cearta”, iar el probabil a obosit sa incerce sa-ti arate ce e bine si ce e rau in zadar. Dar hei, zambeste! E bine pentru tine, nu? Scapi de un stres, nu te mai ascunde si recunoaste ca asta e primul gand care iti vine in minte „ieei, am scapat si de stresul asta”, dar mai tarziu o sa constientizezi ca defapt ai pierdut un prieten care tinea prea mult la tine.  

6 comentarii:

  1. Numai prietenii adevarati iti vor binele,de aceea trebuie sa accepti atat bune,cat si rele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Grea treaba asta cu prietenia, mai rau e la inceput cand vezi cam ce inseamna 'prietenii' ... mai apoi te obisnuiesti sau cum ar spune bunica mea "te calesti" :))))) ... de asta eu ma mandresc ca pot sa-mi numar prietenii pe degetele de la o mana, dar sunt prieteni si nu "prieteni" :D :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te obisnuiesti asa e, dar desi consideri ca esti invatat...pe moment, cand se intampla, e cam neplacut..

      Ștergere
  3. E cam greu sa ai un prieten adevarat :)

    RăspundețiȘtergere