17 august 2017

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Indiferent de jobul pe care il ai, cu siguranta, ajungi acasa foarte obosit si, uneori, chiar cu nervii la pamant. Iti doresti sa poti avea cateva momente de relaxare dupa munca? Ei bine, exista cateva metode pentru a face acest lucru, cu ajutorul carora vei putea uita de griji si te vei detasa complet de probleme. Astfel, daca vrei sa afli care sunt acestea, poti descoperi, in cele ce urmeaza, cateva modalitati, mai mult sau mai putin conventionale, ce iti vor face zilele mai bune si te vor motiva sa duci la bun sfarsit ceea ce ai de facut.
Iata cum te poti relaxa dupa o zi stresanta la munca:
1. Mergi la masaj erotic !
Desi nu este o modalitate conventionala de relaxare, in ultimii ani, masajul erotic a inceput sa fie din ce in ce mai apreciat de barbatii din toata lumea si din Romania. De ce? Pentru ca poate oferi senzatii deosebite si, in plus, are beneficii asupra sanatatii masculine. Confidential, un salon de masaj erotic, pe care il gasesti aici https://www.confidential.ro/, este locul unde te asteapta maseuze profesioniste, pregatite sa te faca sa te simti in al noualea cer. Daca te tenteaza aceasta idee, nu ezita sa mergi la o sedinta de masaj erotic, unde vei reusi, pentru cateva ore, sa lasi deoparte toate problemele.
2. Mediteaza!
Probabil stii deja ca meditatia este foarte utila pentru ca reduce stresul si anxietatea. Cum te poate ajuta aceasta? In primul rand, are un rol foarte important  in ceea ce priveste imbunatatirea puterii de concentrare si a memoriei, te ajuta sa iti valorifici mai bine abilitatile cognitive si creative, fiind, de asemenea, esentiala atunci cand ai o decizie de luat sau de rezolvat o problema, pentru ca poti analiza informatiile mai usor. De asemenea, este un tip de relaxare cu beneficii nu doar asupra mintii, ci si asupra fizicului, intrucat imbunatateste sistemul imunitar, respiratia, dar si bataile inimi, reduce presiunea sanguina, problemele de inima, creier, precum si afectiunile inflamatorii si astmul. Aceste superputeri ale meditatiei sunt doar cateva motive in plus sa incepi sa o practici des, pentru ca este in avantajul tau.
3. Deconecteaza-te!
La propriu! Cei mai multi oameni fac greseala de a continua sa munceasca si dupa ce au ajuns acasa, dupa o zi lunga si solicitanta, pentru ca task-urile din cadrul locului de munca par a fi interminabile. Totusi, daca te regasesti in aceasta situatie, trebuie sa realizezi ca nu esti robot, ci un om, a carui energie nu este nesfarsita, si ai nevoie sa te detasezi, pentru o vreme cel putin, de responsabilitatile zilnice. Astfel, odata ajuns acasa, uita de laptop, telefon sau tableta si ofera-ti sansa de a-ti limpezi mintea. Iti poti face un ceai din ierburi aromatice, ca sa-ti rasfeti simturile, iar o carte iti va fi  compania perfecta. Vei reusi, in acest fel, sa te odihnesti, atat fizic, cat si psihic, iar a doua zi vei fi capabil sa muncesti mult mai eficient.


Treci mai usor peste zilele obositoare si bucura-te de viata! Pune in practica aceste metode si vei vedea ca vei deveni mult mai productiv si mai creativ.

Un comentariu:

  1. si 4. cumparatuuuri! Mereu imi cumpar cate ceva cand nu ma simt tocmai bine. Vara asta de exemplu mi-am cumparat 5 rochite in nici 2 luni. Am gasit un magazin online imi place mult pt ca pot sa le modific direct la ei. site-ul e https://poshlove.ro/ ,poate e cineva curios :) voi cum va relaxati?

    RăspundețiȘtergere