10 septembrie 2017

Daca tu si cea mai buna prietena a ta ati decis sa va mutati impreuna, in mod evident, va veti distra pe cinste. Atunci cand ai drept colega de apartament o persoana draga, timpul trece mai repede si intr-un mod mult mai placut. Totodata, puteti profita de context pentru a va apropia si mai mult, construind o relatie puternica, bazata pe incredere si, nu in ultimul rand, multa distractie.
Iata 3 activitati SIMPLE, dar care va vor uni mai mult decat ati putea crede!
1. Shopping online
O sesiune de shopping online, intr-o dupa-amiaza de weekend, poate fi o activitate perfecta pentru voi. Aveti nevoie doar de unul sau doua laptopuri, site-urile preferate si cateva ore libere. Indiferent de ce aveti nevoie, va puteti consulta si oferi sfaturi reciproce. Puteti intra pe site la Ochelari Vintage, pentru a adauga un plus de stil tinutelor voastre, cat si pe alte magazine virtuale. De asemenea, o idee buna este si sa verificati adresele web ale revistelor de moda, pentru a va pune la curent cu trendurile actuale. Cu siguranta, va veti simti ca niste adevarate fashioniste!

2. Treburile casnice
Banalele si plictisitoarele treburi casnice, precum stersul prafului, spalarea vaselor, calcatul sau spalatul rufelor pot deveni mult mai distractive, alaturi de persoana potrivita. Tu si prietena ta puteti transforma sarcinile stresante intr-un adevarat prilej de petrecere. Daca v-ati mutat recent, intrati pe https://www.badabum.ro/masini-de-spalat-rufe/ si achizitionati-va o masina de spalat, apoi faceti cumparaturile necesare curateniei generale. Creati un playlist cu muzica preferata, dati volumul la maximum si impartiti-va sarcinile. Cu siguranta, in acest mod, treburile casnice vor fi mult mai placute!

3. Gatiti impreuna!
Se spune, adesea, ca dragostea trece prin stomac. Ei bine, si distractia poate urma acelasi traseu! Stabiliti, de comun acord, o seara in care sa gatiti impreuna cateva preparate sofisticate. Ati visat intotdeauna sa mancati macarons delicioase? V-ati gandit sa iesiti in oras pentru o portie de paste pregatite ca la carte? Este timpul sa va puneti sortul, sa deschideti cartea de bucate sau site-urile culinare si sa va apucati chiar voi inseva de treaba! O sa va distrati pe cinste, o sa petreceti timp de calitate impreuna si, drept bonus, va veti rasfata cu mancaruri sau dulciuri savuroase, create chiar de voi!


Asadar, daca te-ai mutat de curand cu prietena ta cea mai buna, puneti imediat in aplicare aceste idei. In mod cert, va vor aduce un prilej de bucurie!

2 comentarii:

  1. Daaa! Shopping online mereu! Daca nu mergem in mall mergem pe internet pe toate site-urile preferate! Cautam impreuna pantofi, rochite de toate! Chiar acum ne-am cumparat fiecare cate o geanta de pe adona.ro ..abia asteptam sa ajunga comanda! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Mergeti impreuna la stand up comedy :)))) eu merg cu prietenele si ne distram de minune! Ne place de baietii de la comics club, si cand ne plictisim intram pe site ca au evenimentele, uite https://comicsclub.ro/

    RăspundețiȘtergere