2 iunie 2017

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,


Viata cotidiana este foarte stresanta si obositoare, astfel incat orice persoana are nevoie sa gaseasca modalitati diferite prin care sa simta bucurie si fericire pe loc. Starea de bine poate fi dobandita destul de usor, important este doar ca omul sa-si doreasca acest lucru si sa faca ceva in sensul acesta. Foarte multi indivizi au recunoscut ca un zambet pe care il primesc din partea functionarului de la ghiseu, a vanzatoarei de la chiosc sau a politistului le insenineaza brusc ziua.
Dar nu toata lumea are parte de astfel de momente, asa ca trebuie sa gaseasca ceva care sa-i schimbe starea sufleteasca. Socializarea pe internet a parut o perioada ca este cea mai buna metoda de a oferi distractie, relaxare, confort, doar ca in timp de fapt aduce doar anxietate si depresie, deoarece lucrurile aici nu au deloc substanta, sunt superficiale.
Cum te poti simti bine pe loc?
Problemele nu se pot rezolva de la sine, cu siguranta este nevoie de putina bataie de cap in acest sens, de aceea este nevoie sa se gaseasca o solutie care sa aiba un efect imediat. Daca s-a instalat o stare de apatie, lipsita de motivatie, daca persoana nu are deloc energie, atunci ideal ar fi un exercitiu simplu de retraire a unui moment in care s-a simtit excelent si sa simta iarasi senzatiile. Se spune ca un om se va simti bine daca este multumit cu sine insusi.
Intr-adevar exista si cateva metode prin care confortul se poate instala in corp, indiferent de locul in care se afla o persoana:
  • Daca este la birou si simte ca i-a amortit spatele, ca durerile de cap o macina marunt ca o picatura chinezeasca si ca picioarele nu mai rezista mult pe tocurile de 13 cm, atunci o pereche de sandale cu platforma din gama MODLET, confectionate din materiale de calitate superioara si la preturi avantajoase, pot fi o alegere ideala, care transforma starea de rau a unei persoane, intr-una de bine;
  • Imbracamintea comoda fie ca este vorba de pantaloni lejeri de sport, fie de o bluza si o fusta lunga, poate inseamna extravaganta in anumite situatii cand sunt purtate, dar pot distruge senzatia de disconfort fizic a unei persoane si ii poate incarca bateriile brusc si fara nicun fel de problema;

  1. Daca parerea despre sine este una foarte proasta, nu ar fi rau deloc sa ia o foaie de hartie si sa scrie 10 calitati pe care le apreciaza la propria persoana. Exista o posibilitate ca individul sa fie reticent la aceasta idee, asa ca poate scrie pe foaie orice vrea, chiar si o modalitate inedita de a-si decora propria camera;

  • Trairea fiecarei clipe ca si cand este ultima pare oarecum, imposibila. Nimeni nu are timp sa faca acest exercitiu constant, dar ocazional nu ar fi rau sa simta ca nimic nu se repeta si ca oamenii buni exista daca li se arata ca sunt iubiti pe loc;
  • Sportul face adevarate minuni. O partida de tenis dupa orele de serviciu scoate din starea de stres pe oricine, iar 30 de minute de aerobic sunt ideale atunci cand corpul simte ca cedeaza nervos.


Exista si alte metode prin care o persoana se poate simti bine imediat, fara a recurge la ajutorul specialistilor, important este sa-si doreasca si sa faca ceva in acest sens. 

3 comentarii: