1 iunie 2014

Astazi vreu sa urez la multi ani tuturor celor care trec pe aici, da, nu conteaza varsta, fiecare este copil in interior, fiecare este copilul cuiva si va ramane copil indiferent de faptul ca poate la randul lui are copii sau chiar nepoti. In suflet toti suntem copii, chiar si cei care nu vor sa recunoasca si nu lasa copilul din ei sa mai iasa la suprafata. Da, eu nu ma includ printre ei ... eu sunt un copil mare care va ramane mareu un copil mare si las copilul din mine la suprafata mai mult decat persoana in curs de maturizare care se presupune ca ar trebui sa fiu. Iar cei care nu lasa copilul din ei sa se exteriorizeze...ar trebui sa o faca, lasa-ti copilul din voi la suprafata din cand in cand, nu o sa regretati.
Asa ca revenind, urez tuturor un calduros LA MULTI ANI, COPII!
Oh si sa nu uitam ca acolo undeva inca exista
O lume minunata in care veti gasi
Numai copii
O lume cu mult soare si mii de jucarii
Pentru copii
In lumea cu povesti si flori veti intalni
Numai copii
Si-o lume a inocentei pastrati-o orice ar fi
Pentru copii



2 comentarii:

  1. Hehe, multumesc mult de urare, eu chiar ma comport uneori ca un copil rasfatat. De ziua de duminica nu am apucat sa ma bucur pentru ca eram in pregatiri pentru examen. Nici nu stiu cand a trecut.
    In ceea ce priveste procesul de maturizare...ei bine, el poate fi benefic, are partile lui bune, dar poate aduce si multe deceptii si durere. Tot mai frumoasa este copilaria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziua de duminica, 1 iunie...stiu ca am petrecut la propriu toata noaptea, ziua nu-mi amintesc cum a trecut :))

      Ștergere