31 august 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , ,
A venit si ultima zi de vara si cred ca este primul an in care ma bucur ca vine toamna. Dupa cum sitti vara asta a fost destul de urata pentru mine, mult stres, durere, pierderi, dezamagiri, resemnari si cu un nod permanent in gad noi planuri de viitor, dar mai ales noi sperante, noi obiective principale de atins cu orice pret. Dar sa trecem peste capitolul asta pentru ca m-am resemnat cu el, sunt ok.
Cand am vrut sa scriu articolul asta am crezu ca as avea mai multe de spus despre vara mea, dar realizez ca vara mea a inseamna doar luna august defapt, in iunie si iulie am stat cu stresul dupa mine si in prima parte a lunii august eram cu moralul la pamant, o dezamagire constanta ma bantuia, dar am trecut peste ea si m-am bucurat cat am putut si de ultima luna de vara. Am ajuns si la mare anul asta 2-3 zile si a fost destul de ok, am iesit in oras, m-am simtit bine, m-am distrat...se poate spune ca a fost totusi o luna destul de ok, dar cam asta a fost toata vara mea...nu am nimic cu care sa ma mandresc, nu am nimic sa povestesc, asta a fost tot...



Toamna, te rog sa fi mai buna decat vara asta!

12 comentarii:

  1. Stii tu cum este....... toamna se numara bobocii, asa ca o sa fie un septembrie "explosiv"! :)))
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boboci in octombrie, septembrie e tot vacanta pentru mine :))

      Ștergere
    2. Mai ai o lună de vacanţă! WOW! :)
      Ceva ce noi, ceilalţi, nu mai avem... ai ocazia să te odihneşti, să te relaxezi, să faci ce-ţi place, fără stres, fără alergătură... :) ce zici?
      Pupici, draga mea, inima sus!

      Ștergere
    3. Asta incerc sa fac, sa ma relaxez si sa incerc sa ma bucur ce cat a mai ramas din vacanta asta pentru ca primul an de facultate o sa fie destul de dur pentru mine:)

      Ștergere
  2. Bine te-am regasit, Raluca, dar ce ai patit, ca te lasasem bine mersi? Sper ca ai povestit pe blog, merg sa citesc articolele celelalte articole. O toamna cu multe reusite iti doresc. :*

    Nici vara mea nu a fost una prea buna. De fapt a fost ingrozitoare, dar incerc sa nu ma mai gandesc ca altfel innebunesc. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu am povestit pe blog pentru ca in perioada in care s-a intamplat nu aveam deloc activitate pe aici si cand am revenit incepusem sa ma resemnez si am zis sa nu mai dezgrop subiectele astea...detaliile sunt in privat :)

      Ștergere
  3. Tu esti o fata cu picioarele pe pamant.Nu trebuie sa te lasi in voia valurilor.A fost cum a fost,acum o sa incepi cu fruntea sus,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos:) Sper sa incep cu fruntea sus si sa termin la fel :)

      Ștergere
  4. Pa-pa, vara! Bine ai venit, toamna! :)
    Grea vara am avut si eu... cu pierderi si durere... dar merg mai departe, copacel-copacel. :)
    Si veri vor mai fi si dureri vor mai fi! Si viata e frumoasa! :) Si toamna e frumoasa! :)
    Sufletul senin sa-ti fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca vara lui 2014 nu a fost prea prietenoasa cu noi...Imi pare rau sa aud ca si tu ai avut o vara destul de neplacuta...sa speram ca toamana va fi mai ok

      Ștergere
  5. deci in octombrie incepi cursurile? ei hai, nu mai fi atât de secretoasa... vrem sa stim ;)
    lasa necazurile sa plece odata cu vara... Toamna e un anotimp superb! si iarna si mai si!
    Numai ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la 1 octombrie incep cursurile la facultate:) Abia astept iarna:x

      Ștergere