20 noiembrie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Saptamana trecuta am vazut la Elly un articol foarte interesant si am zis “bay cat de greu e sa scrii un articol?” Un articol banal cum e asta, dar care sa’i faca un bine unui om.
E vorba despre Zolty care are nevoie de ajutorul nostru. Si pe care il putem ajuta foarte usor…trebuie doar sa postam pe blog intr’un articol linkul catre un magazine de Jocuri Pentru Copii. Acest site ii ofera lui Zolty o mica suma de bani (dar necesara) pentru fiecare link postat.Cat de greu poate sa fie? Hai sa’l ajutam ca nu ne costa nimic sa scriem 3 randuri si sa inseram un link.
Zolty isi doreste acest scaun:

Acest scaun este unul extrem de practic penturu cei in situatia lui Zolty. Este numai bun pentru drumurile lungi, chiar si teren accidentat, suporta o greutate de peste 100kg si este dotat cu tot ceea ce are nevoie, de la siguranta (claxon, faruri, oglinda) pana la plasa de cumparaturi, suport, este usor reglab si are muulte alte functii care pot usura mult situatia celor mai putini norocosi decat noi. 

9 comentarii:

  1. Ms mult pt cele scrise şi vreau să adaug ceva :D nu e neapărat nevoie să scrie fiecare cîte un articol, este suficient să adauge în blogroll sa-u foter acel link de jocuri (durează 1-2 minuteşi) să mă anunţe prin mail să pot ferifica. Ms şi multă sănătate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zolty, un articol este de mai mare impact. Asa, mai afla si altii despre tine. Sanatate iti doresc!

      Ștergere
    2. Eu am adaug linkul si in partea dreapta la "Utile", dar sunt de acord cu Elly ca un articol este mai bun:)

      Ștergere
  2. Urmatoarea postare pe care o voi publica va contine acest mesaj! Foarte buna initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo!
    Nu te-am uitat nici eu cu chestia aia. Am sa rezolv cat de curand. :)
    O seara frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ce este dureros? Faptul ca statul nu se implica. Normal ar fi ca acesti oameni sa primeasca cele necesare fara sa apeleze la nimeni. Dar este mai simplu sa punem ceasuri aurite in mijlocul orasului decat sa ne amintim de oameni ca Zolty.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ar fi normal, dar daca statul ar folosii banii astia pentru a'i ajuta pe cei care chiar au nevoie ei cum si'ar mai face conturi de sute de mii de euro?....

      Ștergere