29 noiembrie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , ,

Mai exista cineva care nu a auzit de Gangnam style? Sincer nu cred...probabil multi dintre voi stiu si dansul…o melodie virala, panorama si penala toate in acelasi timp…dar de Romanian style ce spuneti? Pe mine ma cam amuza sincer


“Si mereu pe dinti spalata ” =))


16 comentarii:

 1. Abia acum cateva zile am auzit de acest Gangnam style, cand se plangea pe fb o fata ca a facut febra musculara de la dans. :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Eu nu stiu tot dansul, dar ma chinui putin la refren :))

   Ștergere
  2. L-am intrebat pe Ionut daca a auzit de acest Gangnam style si raspunsul lui a fost un dans pe cinste, la care m-am amuzat teribil. :))

   Ștergere
  3. Dansul este cel mai tare:))

   Ștergere
 2. E funny ca toti adora melodia, dar nimeni nu intelege ce spune omul ala acolo...se va baga sigur la nunti asa cum s-a bagat si Ai se eu ti pego:))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mie asta mi se pare penibil :)) dar clar o sa ajunga peste tot :)) cat despre Ai se eu ti pego nu stiu ce sa zic..aici macar se intelegeau versurile cat de cat erau intr'o limba mai accesibila decat coreeana..zic eu ))

   Ștergere
 3. O melodie traznita iar romanii nu puteau ei rata sa faca si din asta o parodie. De parca poti parodia parodia ;) :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu una nu stiu ce e Gangnam style dar m-a distrat postarea ta! :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Este o melodie pe care o asculta cam toata lumea, dar aproape nimeni nu stie ce zice ala acolo, dar toti o danseaza :))

   Ștergere
 5. Nu stiu care e originala, dar e viral, se asculta peste tot, vad ca au inceput s-o bage si la radio...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Melodia in coreana e originala. Da, a ajuns un viral, dar ce ma amuza si mi se pare penibil in acelasi timp este ceea ce spunea si Andreea..ca nimeni nu intelege versurile, dar toata lumea o asculta:)) Oricum dansul este foarte tare:))

   Ștergere