22 iulie 2017

Denumit in trecut Micul Paris, orasul-capitala inca mai poarta un aer boem, fiind, in acelasi timp, autentic prin tot ce are el de oferit. Asadar, Bucurestiul este locul unde distractia si aventura sunt la ele acasa. Esti din Bucuresti si iti doresti sa faci ceva nou sau chiar ceva care sa te ajute pe viitor? Daca te intrebi cum ai putea sa iti petreci timpul vara asta, citeste, in continuare, cateva sugestii, care iti pot fi folositoare.
Iata ce poti face vara asta in Bucuresti:

1. Cumpara o casa!
In 2017, piata imobiliarelor este in ascensiune, iar tu trebuie sa profiti de acest lucru pentru a face o investitie cu beneficii pe termen lung. Mai mult, prin programul Prima Casa esti sustinut si incurajat sa iti achizitionezi o locuinta, avand posibilitatea de a imprumuta banii necesari dintr-o banca. De exemplu, WWW.NOVUMINVEST.RO iti pune la dispozitie apartamente noi, cu un raport calitate-pret de exceptie. Vara asta este momentul sa investesti in mod inteligent si sa incepi sa iti faci planuri de viitor.
2. Viziteaza un loc in care nu ai mai fost!
Un oras mare cum este Bucurestiul iti rezerva intotdeauna surprize si, in mod sigur, oricat de mult i-ai fi vizitat toate locurile celebre, tot va mai ramane un coltisor pe care nu l-ai vazut. Asadar, propune-ti sa descoperi acest oras cat se poate de mult. De la restaurante, cafenele pana la cinematografe si alte locuri unde te poti relaxa si distra, vara asta trebuie sa incerci sa le cunosti pe cat mai multe dintre ele. Daca iti doresti sa descoperi un loc cu mancare buna si rafinata, poti merge sa degusti bucate alese de la Bacania Rod, sau poti, de exemplu, sa comanzi branzeturi maturate pe bacaniarod.ro, dar si dulceturi, siropuri si alte mancaruri gustoase. Un astfel de loc te va face sa vrei sa mai mergi si a doua oara, pentru atmosfera si mancarea delicioasa pe care o pune la dispozitia pasionatilor de bucate traditionale.
3. Mergi la un festival!
Daca vrei sa iesi din rutina si sa incerci ceva nou, vara asta poti merge la un festival in Bucuresti, iar distractia e garantata. Printre cele mai indragite festivaluri, in cadrul carora ii poti intalni pe unii dintre cei mai mari artisti din Romania sau din strainatate, se numara Summer Well, Rock The City, Zilele Unteatru sau Festivalul George Enescu. In functie de preferintele tale artistice, poti alege sa mergi la toate sau doar la unul dintre ele. In orice caz, acestea reprezinta o experienta unica, de pe urma careia vei ramane cu amintiri frumoase si unde poti cunoaste o multime de oameni, cu care sa schimbi impresii.


 Vara asta ai ocazia sa iti fructifici timpul asa cum crezi ca este mai bine. Daca te-ai hotarat sa ti-o petreci in mijlocul orasului, este posibil ca aceste cateva sfaturi sa iti fie utile cand esti in pana de idei si vrei sa profiti la maximum de toate oportunitatile pe care ti le ofera Bucurestiul.   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu