23 mai 2017


Este bine de stiut ca, desi au programul supraincarcat neavand timp suficient sa mai faca si altceva in afara de job si atributiile casnice, inca mai exista femei care, oricate task-uri ar avea de indeplinit, vor gasi intotdeauna macar o ora doar pentru ele. Vorbim despre reprezentantele sexului feminin care au inteles ca este foarte important sa acorde atentie si acelor lucruri menite sa contribuie la bunastarea lor, nu doar a celor din jur.
Astfel, daca esti curioasa sa afli cum se rasfata doamnele si domnisoarele constiente de efectul pe care il poate avea o singura ora de rasfat, citeste, in continuare, 3 dintre cele mai frecvente activitati in urma carora poti primi un boost considerabil de energie si voie bune.
3 lucruri pe care sa le faci doar pentru tine!
In functie de bugetul si disponibilitatea pe care doresti sa le aloci astfel incat sa ai parte de momente de respiro doar tu cu tine, urmareste propunerile de mai jos si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Cu siguranta, nu vei regreta alegerea facuta si te vei convinge de una singura ca merita, din plin, sa iti organizezi programul asa incat sa ai timp si pentru ceea ce iti face bine.
Iata 3 idei inedite pentru tine:    
    1. Orice femeie se confrunta cu cel putin un complex vizavi de modul in care arata. Ce-ar fi sa faci un prim pas in aceasta directie si sa investesti mai mult in imaginea ta? Apeleaza la o clinica de chirurgie estetica din Bucuresti si alege una dintre procedurile prin intermediul careia stima ta de sine poate avea de castigat. Fie ca alegi sa iti ajustezi sanii, fie ca iti doresti sa maschezi ridurile inestetice, cert este ca poti obtine rezultatul dorit doar apeland la ajutorul profesionistilor in chirurgie estetica.
  
     2. Daca bugetul nu iti permite sa participi la 2-3 sedinte reconfortante intr-un salon de Spa, sa stii ca nu te opreste nimeni sa iti amenajezi un colt de relaxare chiar la tine acasa. Nu ai nevoie decat de lumanari si betisoare parfumate, muzica relaxanta, pernute decorative si, bineinteles, un parfum de camera pentru a crea o atmosfera de neuitat. Gasesti o paleta larga de arome de camera pe Sabon.ro ca sa te asiguri ca alegi esentele favorite pentru coltul tau de respiro. Acum poti sa citesti, sa asculti muzica ori sa vizualizezi serialul preferat intr-un spatiu destinat doar pentru tine.
  
    3. Nu ai nevoie decat de 30 de minute pentru a te elibera de stresul acumulat intreaga zi. Cum? Propune-ti sa faci jogging in fiecare seara in parc. Ai fi surprinsa sa vezi cate persoane fac acest lucru zilnic. Si, acum ca sezonul cald si-a intrat in drepturile depline, nu mai ai nicio scuza sa stai sa lenevesti in casa. Nu ai idee cat de mult poate insemna o astfel de activitate pentru o femeie ocupata ca si tine. In plus, gandeste-te ca in acest fel iti mentii silueta pentru vara.


Iata 3 activitati pe care sa le incerci in cel mai scurt timp. Cu siguranta, merita sa strecori in programul tau o ora pe care sa o petreci dupa bunul plac!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu