12 aprilie 2015

In perioada sarbatorilor, atat iarna, cat si primavara, mai mult involuntar foarte multe persoane folosesc expresia "de sarbatori sa fim mai buni". Consider ca trebuie sa fim asa cum pretindem ca suntem de sarbatori in orice zi, dar tot involuntar o folosesc si eu, destul de des chiar daca sa ma gandesc bine. Mesaje pe net sunt foarte multe, si mai sentimentale, si mai religioase, si mai amuzante. Mi-am exprimat parerea despre religie cand am spus ca ar trebui sa ramana in scoala, cine nu a citit articolul sau nu a vazut mesaje in saptamana mare si de paste din anii precedenti, eu sunt o persoana care crede si care considera ca trebuie sa fim buni in fiecare zi din an, ca trebuie sa ne bucuram si sa ne simtim bine in fiecare zi din an, dar toate astea sa fie cu putin mai mult cu ocazia sarbatorilor. Asa ca o sa fac o urare scurta si simpla: Paste fericit alaturi de cei dragi si voie buna, sa nu uitam ca adevarata fericire vin din lucrurile mici, dar mai ales ca vine din lumina, iar lumina vine din interiorul fiecaruia. Paste fericit!

8 comentarii:

  1. Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! (si nu numai de sarbatori !) :))
    HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a inviat!
    Sarbatori fericite Ralu, toate cele bune sufletului sa-ti fie in cale zi de zi! :)
    p.s You got mail :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat! Sunt fanul tau la cele scrise mai sus.Numai ca de sarbatori trebuie sa accentuam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat! Exact, de sarbatori sa fie putin mai mult decat de obicei:)

      Ștergere
  4. Ar fi trist sa ne aducme aminte ca trebuie sa fim mai buni si mai iertatori de doua ori pe an, de Craciun si de Pasti. Dar ar fi teribil daca nu ne-am aduce nici macar atunci...

    RăspundețiȘtergere