13 ianuarie 2015

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Recent am vazut cel mai stupid “experiment” posibil, cu cele mai stupide comentarii in articol. Se pare ca cineva, genial de altfel, se plictisea si s-a gandit sa fiarba un iphone 6 in coca cola. Citat din articol “telefonul care costa in jur de 700 de euro a fost testat astfel de catre cei de la TechRax - in mod surprinzator, cei de la Apple nu au creat o protectie in cazul unui astfel de experiment”
Serios, cei de la Apple sau de la orice alta firma de smartphone’uri nu s-au gandit ca exista cineva care vrea sa isi fiarba telefonul in cola de plictiseala? Sau defapt nu e de plictiseala, este de dragul stiintei.
Alt citat din articol: “Dupa 10 minute in care s-a aflat in Coca Cola in timp ce aceasta era fiarta, telefonul a explodat. Curatat dupa acest experiment, telefonul arata destul de bine - carcasa din spate a putut fi curatata iar logo-ul Apple este vizibil”  Din nou, perfect logic, dupa ce telefonul a explodat arata destul de bine, logic, doar a explodat. Cel mai important este desigur ca logo-ul Apple era inca vizibil. Asta imi aminteste de reclamele alea cu “coafura rezista”, cam asa au fost si ei...”logo-ul Apple rezita”. Cam asta a fost tot articolul, nu am ce citate sa va mai pun, dar ati prins ideea.
Mie inca nu imi vine sa cred, sincer, ca nimeni, dar absolut nimeni, din toata compania aia imensa nu s-a gandit ca exista si persoane care vor sa isi fiarba telefonul, si nu oricum, vor sa isi fiarba telefonul in coca-cola. Da, perfect logic, ce mai pot adauga? Pun si filmuletul cu acest “experiment”, pe mine m-a facut sa rad, nu neaparat filmulet cat ideea in sine de a-ti fierbe telefonul doar asa, sa vezi ce se intampla



Articolul din care am citat se gaseste pe pagina debarbati.ro cu titlul “ce se intampla daca fierbi un smartphone in cola”

6 comentarii:

  1. E plina lumea de idioti si cretini. Zic si eu odata ce am vazut filmuletul si chiar am citit articolul. Mi se pare ca lumea chiar cauta defecte acolo unde nu sunt si imi provoaca greata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar cauta defecte peste tot, dar in lumea asta traim din pacate

      Ștergere
  2. Ha, ha! Ce să mai spui la o aşa tâmpenie? Poate îi vine vreunuia ideea să-l pună şi pe grătar, de ce nu? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, ar trebui sa il testeze si astfel, cu siguranta logul apple va rezista :))

      Ștergere