24 octombrie 2012


Nu stiu cati dintre voi au citit articolul Andreei despre secretare, adica asta, dar va recomand sa o faceti…nu e chiar recent, dar azi eu ii sustin punctual de vedere poate mai tare decat niciodata. De ce? Pentru ca azi aveam si eu nevoie de o adeverinta si cand m’am dus la secretara ce’mi zice? “Da, vii maine dupa ea”…cum mie imi trebuia astazi i’am specificat si ei asta si am intrebat’o daca nu poate sa mi’o scoata acum(in fond si la urma urmei trebuia doar sa’mi selecteze numele si sa dea un print…efort supraomenesc) la care mi’a raspuns foarte tacticos “Nu, ca mai avem si noi alte trebuiri”. Serios? Cand am intrat stateau la barfa si respectiva avea deschis pe ecran un document, dar in bara avea deschis soliter. Trebuie importante nu e asa? Sa nu mai zic de tonul si ospitalitatea cu care ne’au complesit. Am spus ne’au pentru ca m’a insotit un coleg…pe care si pe el l’au trat la fel de atent si dragostos intrebandu’l ce doreste, iar cand le’a spus ca ma asteapta pe mine l’au dat pur si simplu afara din cabinet.
Nu mai continui pentru ca ar insemna sa injur si sa ma iau de o meserie extrem de complicata si grea pe care ajuns sa o practice doar persoanele cu studii extrem de superioare si complicate incat incep sa am impresia ca secretarele astea sunt extraterestrii nu oameni pentru ca un simplu om nu ar putea avea atatea cunostinte si studii, adica muuult superioare celorlalte persoane.


Ooooh si off topic…ieri am scris primul meu articol despre Ialomita aici 

16 comentarii:

  1. despre secretare......numai "de bine"! nu am intalnit vreodata, macar una singura, care sa fie o persoana normala! le iese acritura si frustrarea prin fiecare por, prin fiecare fir de par din barba nepensata! ciudate fiinte!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru sustinere!
    Iar apropo de treburile importante ale secretarelor. O colega de-a mea s-a dus sa ceara informatii despre orarul nostru care se schimba mai rau ca vremea. A asteptat pana cand respectiva secretara (asta ca sa nu jignesc) a dat comanda la avon prin telefon, astfel incat colega mea a asistat minute bune la ce comanda avea ea. Dezgustator! Revoltator! Nimeni nu face nimic in privinta asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Ca sa nu mai zic ca avem la dispozitie doar doua ore pentru a rezolva problemele cu secretariatul, de la 10 la 12, iar vinerea nu lucreaza cu studentii. Si binenteles ca nu avem cand sa ne ducem la timp, deoarece am cursuri in corpuri diferite, iar in zilele cand am in incinta facultatii de care tine secretariatul intru la 10 si ies la 16 sau 14, deci slabe sperante sa ma integrez in timpul lor pretios. Dar pe ele nu le intereseaza chestii de genul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am văzut subiectul întâmplător şi m-a amuzat profund. Profesorii noştri le numesc "secretaure" (bănuiesc că înţelegeţi aluzia) tocmai din aceste motive. Majoritatea renunţă să stea la coadă în faţa uşii când văd că aglomeraţia este aproape până la etajul de dedesupt. Timp pierdut degeaba.

    P.S. Ce părere ai de un link exchange?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh...mai sunt si din cele care-si fac datoria. Mai putine.
    Insa, in general sunt asa cum ai scris. Foarte competente si ocupate :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu aud cuvantul SECRETARA ma zgaraie pe creier ... si nu am idee de ce ? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu ce sa zic:d
    Unele cred ca sunt rele iar altele mai bune:d

    RăspundețiȘtergere
  8. @Mona mare dreptate ai:)) cred ca daca acreala ce le iese prin fiecare por era materiala inundau toata cladirea in care lucreaza+ 2-3 din zona...:))

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andreea e chiar enervant cand le vezi ca nici macar nu le pasa...:| pur si simplu isi vad de ale lor fara se le intereseze catusi de putin ca tu astepti si ai nevoie de ceva

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dreams mi'a placut asta cu secretaure:)) Cat despre schimbul de link sigur ca ma intereseaza:) te adaug acum:p

    RăspundețiȘtergere
  11. @Elly numarul celor care chiar isi fac treaba si ies din tip tinde spre 0 din pacate:))

    RăspundețiȘtergere
  12. @Ciprian probabil din cauza experientelor anterioare pe care le'ai avut si tu cu ele:))

    RăspundețiȘtergere
  13. @Denisa eu inca nu le'am intalnit inca pe alea "mai bune" :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Saptamana asta m-am enervat si eu din cauza secretarei de la liceul unde invata baiatul meu. Statea linistita la birou, sorbind usor din cafea si nu a vrut sa ii scrie o adeverinta, pe motiv ca este ocupata. A fost nevoie de interventia dirigintelui, spre norocul ei. Nu stiu ce se intampla daca ajungeam eu la scoala sa cer adeverinta aia.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Vienela La mine a fost necesar sa se duca mama pentru ca ii trebuia adeverinta in ziua respectiva

    RăspundețiȘtergere
  16. Depinde de firma, dar 99% dintre ele sunt halnice!
    Secretara de la noi de la munca este foarte de treaba, in plus, are mult mai multa putere decat o secretara obisnuinta...dar depinde mult de caracterul omului.

    RăspundețiȘtergere