23 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,

Da, hai sa fim in randul lumii! Toata lumea sa intre acum pe youtube, sa intre la orice melodie vrea, sa dea un comentariu pe baza melodiei sau complet aleatoriu, dar neaparat sa apara si urmatoarea fraza “mana sus”,  “up”,  “thumbs up” sau orice incurajare va vine pe moment, dar care sa aiba acelasi subiect si scop: sa primesti like’uri! Si nu, de data asta nu ma refer la like’urile de pe facebook deoarece pentru alea o sa fac un articol separat pentru ca nu’mi permit, evident, sa le ignor…acum vorbesc de youtube. Da, e veche faza si tocmai ca e  veche acum o pun in practica tot mai multi copilasi si nu numai. Intru si eu sa ascult o melodie…pentru ca da, eu ascult mult muzica pe youtube, in ultimul timp as putea spune ca numai pe youtube ascult muzica si este unul dintre motivele pentru care ma enervez la culme cand plec undeva si vreau sa ascult muzica la casti: nu mai am muzica actualizata deloc in telefon sau calcultator pentru ca nu mai descarc! Dar sa revenim la subiect…intru sa ascult o melodie si fara sa vreau primele comentarii imi intra in cadru asa ca sa se bage si ele in seama. Si acolo vad ca sunt ori comenteriile uploaderului ori cele mai votate comentarii…si acolo vad chestii tampite gen “cine asculta melodia in (anul curent) mana sus/up” si incep sa cred ca nu e vina saracului copilas care a scris comentariul asta…pentru ca na atat il duce pe el mintea de maxim 12 ani(daca are mai mult incep sa ma gandesc ca sunt totusi si ceva probleme), dar imi vine sa’mi dau palme cand vad ca are peste 50 like’uri. 

Si mai sunt si aia mai smecheri decat astia care asculta melodia in fiecare an , aia care dau comentarii gen “da’mi up/like/mana sus fara motiv”. Ei vor sa fie ceva mai smecheri, dar de astia imi place mai mult…pentru ca daca o fac cu motivul care imi vine mie in minte adica: sa vada cati idioti chiar dau like, atunci eu ii consider ceva mai destepti. Dar imi vine sa’mi dau de 2 ori mai multe palme si sa ma arunc in cap de pe geam(dar din pacate daca sar de la etajul meu ma aleg maxim cu o mana rupta) cand vad ca astia au in general chiar mai multe like’uri decat aia cu “cine asculta melodia in (anul curent)”. Serios??? Iar intru in categoria oamenilor cu probleme mintale ca mi se par anormale chestiile astea? Doar eu consider ca sunt cam redusi mintal ? Si nu neaparat cei care dau comentariile astea cat cei care chiar dau like.
Dar cum am zis la inceputul articolul hai sa fim “cool”! Dar oare cum suntem mai “cool” daca dam like’uri sau daca dam comentarii si asteptam sa primim like’uri? Sunt in dilemma in momentul asta…

14 comentarii:

  1. Eu nu prea dau importanta comentariile, dar la faza asta sunt de acord cu tine.x_x
    E chiar culmea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sa-ti spun. Posibil sa te simti cool oricum... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta cu "cine ascultă melodia în anul curent" am observat că apare în comentarii la cam toate melodiile...chiar mă întrebam dacă e o nouă "modă" ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este veche, dar se pare ca vechiul este din nou la moda si toata lumea se grabeste sa scrie la toate melodiile comentariul asta...si aia care sunt si mai si ...sa dea up'uri :))

      Ștergere
  4. :))))) daaaaaaaa :D ... cele mai penibile faze, comentariile nu-si au rostul de multe ori si totusi uite ca ne scot ochii oriunde merem :D ... pe mine ma enerveaza la seriale comentariile, mai ales alea cu reclama la alte site-uri sau cele gen "un vot aici va rog" ... obositoooooor! ... incerc sa le evit :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alea ma scot din sarite..si la fel si aia care povestesc sfarsitul episodului in comentarii...motiv pentru care nu mai citesc comentarii cand ma uit la un serial sau daca citesc...citesc inainte sa ma apuc de el sa vad cam ce e de capul lui. Si eu incerc sa le evit, dar astia de la youtube primele commuri mi le baga pe gat cu forta:| apar pe pagina fara sa dau deloc scroll :|

      Ștergere
  5. Corect. Si ma mai enervez si atunci cand primesc chiar mail-uri ( in ultima vreme am primit aproape zi de zi, dar am reusit sa le stopez) cu nu-stiu-ce film sau melodie sa fie votata...etc. Sunt enervante comentariile de genul acela. Dupa mine, un comentariu ar trebui sa aibe un continut strict legat de tema respectiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Adica pentru asta e comentariul...sa vorbesti, sa comentezi despre melodie sau film sau mai stiu eu ce, dar sa nu schimbi subiectul!

      Ștergere
  6. Nu comentez pe YouTube :)
    Mi se pare aiurea.
    Nu comentez unde n-am nicio treaba. Nu cred ca baga cineva in seama acele comm-uri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu comentez, dar cand vad comentariile chiar sub video deja simt ca'mi sare ceva pe creieras

      Ștergere
  7. Dar nu inteleg de ce iti pierzi tu vremea citind comentarii pe youtube. Eu dau drumul la muzica si colind bloguri, nu stau sa ma uit nici macar la videoclip, decat atunci cand descopar un nou cantaret, o formatie, sa am idee cum arata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le citesc, dar cand apare un videoclip nou la melodie din curiozitate ma uit la el o data si imi intra in cadru si comentariile astea fara sa dau scroll deloc:|

      Ștergere