25 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,

             S’a trezit un idiot ca altfel nu pot sa’i zic sa ne schimbe noua vacantele. Dupa ce ca era oricum exagerat de multa scoala acum e si mai multa…Dar unde dracu’ a asezat el alfel ? Ca a luat vacanta dintre semestre si a pus’o la un loc cu aia de iarna…deci nu a pus nimic in plus a schimbat data corect? Si aia de Paste cica a facut’o si pe aia de 2 saptamani. Bine aici nu ma deranjeaza ca am o saptamana in plus sa imi revin dupa toata mancarea aia de Paste, dar ma deranjeaza al naibii de tare ca fac scoala sa semene cu o inchisoare din ce in ce mai mult. Acum avem 3 permisii/an ca in armata pentru buna purtare, uniformele deja erau, camera de supraveghere erau afara, in curtea scolii acum sunt si in unele clase, cartele ca sa putem intra in scoala si iesi o sa avem din toamna…intrebarea mea acum e…cand devin obligatorii gratiile la geamuri?
Deci ala care e acum ministru educatiei e un idiot altfel nu’l pot numii sincer va zic chiar daca ma repet. Se plictiseste mult prea rau si ii debiteaza mintea la cate o aberatie din asta . De ce dracu’ mai faci uniforme daca acum avem cartele ca sa intram in scoala? Si la vara o sa ne vezi ca niste cai din aia care au tras la jug o zi intreaga. Uniforma extrem de aiurea pe canicula vara cate 6-7h/zi la scoala. Pentru o saptamana in plus de Paste ne’au taiat doua din vacanta de vara. Prefer sa merg la scoala dand pe afara si zguduind pamantu’ sub mine de la toata mancarea aia in exces de la Sarbatoare decat sa merg vara pe canicula la scoala.
Dupa ce ca in timpu’ anului abia trag de mine sa stau acolo..vara e si mai ca naiba…vara eu intru intr’o stare de lene mult mai avansata decat in restul anului si intr’o stare de somnolenta notorie…Ce fac? Ma duc la scoala sa dorm si sa tip in clasa din 5 in 5 minute in timpul orei “m’am plictiiiiisiiiiit”/”mi’e leeeeeneee”? si in loc sa ajung in 5minute la scoala sa ajung in juma de ora din cauza ca nu pot sa’mi ridic picioarele si le tar dupa mine cu ochii semideschisi??
O mare da foarte MARE tampenie si cine le’a facut ma repet e un mare da chiar extreme de exagerat de MARE idiot .
Vreau 3 luni vara cand e exagerat de cald sa faci orice pentru mine! Sa dorm 15h/zi si sa lenevesc toata ziua si sa ma distrez. Vreau vancata mea sa ramana asa cum e ea!!!

 Ia uite ce zic baietii astea “sunt 100 de zile in vacanta de vara ce bine cu toti vom petrece…“ pai sa fie in continuare 100 de zile sa nu se mai trezeasca cate un coate goale ajuns in scaun de ministru sa schimbe ca sa arate el ca poate sa fie mai communist decat raposatul Ceasca.

2 comentarii: