20 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Am o problema serioasa! Si am nevoie de ajutor sa o rezolv. Cum de exista oameni atat de penibili?Serios acum…astia care va simtiti ca despre voi e vorba…chiar asa idioti sunteti sau va prefaceti pentru ca asa credeti voi ca da bine?
Sunt pe net [si bineinteles pe facebook] o gramada de chestii care sa’ti ocupe timpul…si e ok…adica chiar iti ocupa timpul si la unele chiar si razi…daca esti un om normal…daca esti unul din idiotii de care am zis la inceput o sa te inspaimante si o sa’ti schimbe viata complet. Ma refer la testele/aplicatiile alea tampite gen “cum o sa mori”/”mancarea ta favorita”/”cum saruti”/etc. Chestiile astea mie mi se par o chestie amuzanta uneori cu care sa’ti umpli timpul. Dar nu’mi vine sa cred ca sunt persoane care chiar cred chestiile astea…Cum e fratilor sa intrati pe o idiotenie de aplicatie pe facebook sau sa faci un test care la sfarsit o sa’ti zica cum o sa mori si in loc sa te gandesti “cat de inventiv a fost tipul/tipa care a facut raspunsurile astea…funny n’ai ce zice are imaginatie” te gandesti cum o sa eviti ce scrie acolo pentru ca tu chiar crezi chiar daca acolo scrie ca o sa mori lovit de un baros care zboara din televizor. Nu o sa te gandesti ca e fictiune pentru amuzament o sa te gandesti ca trebuie sa scapi de televizor. Si multe alte chestii ca astea…serios uneori ma gandesc daca astea care reactioneaza asa la asemenea chestii sunt chiar idioti sau doar se prefac crezand ca intereseaza pe cineva… Cum o fi frate sa scapi de televizor ca o aplicatie care da raspunsuri random iti zice ca o sa mori din cauza lui…mai exact din cauza ca o sa iasa ceva din el care o sa te omoare…sau cum o fi sa nu mai saruti niciodata pentru ca o aplicatie creata doar pentru amuzant iti zice ca iti pute gura ca o canalizare .
Si mai sunt chestiile alea daca ai ochiii nu stiu ce culoare/daca ai parul nu stiu ce culoare/daca nu stiu ce chestii de genul ..nu’mi vin acum in minte mai multe exemple dar sunt multe . Cum sa crezi chestiile astea generalizate care poate se aplica la 2/5 cred ca deja e prea mult oricum si care mereu sunt numai de bine. Serios toate chestiile astea care le’am vazut pe net/mass’uri/prieteni care nu au cu ce’si ocupa timpul/si cum sa uit facebook da absolut toate sunt despre ceva de bine. Defapt chestiile astea sunt ce vrei tu sa vezi si cazurile alea care am zis eu un raport mult prea mare cu 2/5 sunt pur intamplatoare.
BAI treziti’va dracu’ si nu va mai prostiti atat cu chestiile astea…adica prostiti’va da nu le mai luati in serios ce dracu’…Si eu cand ma plictisesc mai fac teste din alea sau aplicatii dar ca sa rad oameni buni … “nu tot ce zboara se mananca” ati auzit de asta? Cu siguranta da…mai si ganditi…pentru ca daca nu sunteti idioti si doar va prefaceti pentru ca aveti impresia ca da bine in vreun fel sau altul TREZIREA va inselati…nu da bine in nimic…decat daca vreti sa impresionati idioti..sa’i faceti sa se gandeasca “bah uite ce idioti sunt aia…nici macar noi care avem dimploma in idiotenie nu am crede asa ceva”…daca asta vreti sa faceti…scuzele mele si va rog continuati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu