18 iunie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , ,

A trecut ceva timp de cand nu am scris ceva , dar acum am un subiect. IPHONE 5 . Adica am vazut o gramada de chestii pe net despre el fara sa’l caut intentionat. Probabil este in top 10 cele mai interesante chestii de pe net, posibil chiar pe locul 2 dupa facebook.
Am gasit o multime de chestii care se contrazic. Am citit undeva ca iphone 5 o sa fie transparent, in alta parte ca o sa aiba forma de lacrima pe latime, in alta ca orice altceva e o speculatie singura diferenta o sa fie ca va avea ecranul mai mare, etc.
O multime de chestii si de schimburi de injuraturi pe forumuri si chestii d’astea pt iphone 5, iar cei de la Apple nu am spus absolut nimic oficial. Probabil aia cand citesc ce e pe diferite siteuri cad de pe scaune de ras.
O alta chestie care m’a facut pe mine sa scriu despre subiectul asta e ca nu inteleg rostul. Adica ok e foarte tare sa ai un telefon d’asta, nah doar e Apple si e Iphone. Dar pe bune toata chestia asta e absurda. Un iphone costa cu mult mai mult decat un alt telefon sau smartphone poate chiar mai avansat in tehnologie decat el.
In fine nu zic ca nu as vrea si eu un Iphone , dar zic ca e o prostie pt ca si eu tot din acelasi motiv il vreau, sa ma simt eu bine ca am cel mai trendi smartphone.
Ultimul Iphone aparut e iphone 4, se tot aude inca de la 2 saptamani de cand a aparut ca o sa apara curand si iphone 5. Iphone 4 costa minim 20 milioane la liber. Un iphone 5 o sa coste cu mult mai mult . Dar o sa fie foarte cautat si cumparat. Cand auzi pe unu si pe altu ca “pai frate sti e criza e vorba aia nah mai strangem cureaua..” dar azi il vezi cu un Iphone 4 in mana si peste 2 luni cand apare 5 il vezi cu Iphone 5 in mana. Chestia asta chiar imi provoaca un sentiment de nici nu pot sa’l descriu, dar e ceva tipic romanesc ca doar nah “la tăţi ni greu”  . In fine …nu o sa inteleg chestiile astea ca pe multe altele..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu