4 iunie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , ,
De ce trebuie sa ploua?
Mereu cand ploua am o stare din aia de somnolenta notorie…Nu am chef de nimic ..imi e lene si sa stau pe scaun….imi e lene si sa mananc…nu am chef de nimic decat sa dorm…da’ ma plictisesc si de atata somn.
 Dar mi se pare foarte tare sa fi afara la tara, uneva cu multa iarba defapt si sa alergi, sa te invarti prin ploaie…Nu stiu de ce dar imi place asta si mereu cand ploua in starea aia de somnolent notorie imi imaginez asta. Daca ar mai fi o persoana cu tine ar fi si mai dragut…dar merge si solo.
De ce imi place ideea asta? Sincer nu stiu…Poate din cauza ca’mi e prea lene sa fac altceva si imaginatia mea o ia razna …probabil e singurl lucru care nu necesita efort fizic deloc si d’aia e singura care face ceva in momentele alea,dar avand in vedere ca e vorba de imaginatia mea probabil si ei ii e lene sa se gandeasca la altceva de fiecare data cand ploua si baga reluare sau poate pentu ca am vazut multe filme sau poate pentru ca as vrea sa fac asta ?
Da, vreau sa o fac. De ce nu am facut’o sau nu o fac?...Cel mai sigur din cauza lenei…adica imi e lene si sa tin ochii deschisi in momentele alea d’apoi sa ies afara si sa alerg… Dar probabil daca as avea motivatie as face’o…sau poate daca m’ar prinde ploaia deja intr’un astfel de peisaj…adica undeva afara la tara sau pe un camp sau ceva de genu’ sau macar afara.
Oricum…afara ploua…lenea din mine tipa asa tare incat cred ca am surzit…asa ca …somn usor daca se mai ia cineva dupa mine, eu ma duc sa mai bag o repriza de somn.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu