29 noiembrie 2013

Da, probabil o sa’mi spuneti ca ma contrazic, dar pe bune acum ca nu’mi place frigul. Da, imi place iarna, dar nu’mi place frigul. Si acum o sa aud “serios? Cum vine asta?” Pai vine asa: imi place iarna, e perioada sarbatorile, imi place pentru ca vine Mos Craciun (fara comentarii! Imi place sa o spun si sa o iau ca atare chiar daca stiu ca nu exista) , imi place pentru ca e revelionul, imi place pentru ca e ziua mea, imi place pentru ca e zapada. Asa ca sunt pe principiul: Daca tot e frig, macar sa fie cu zapada. Altfel nu are niciun farmec.
Imi place pentru ca iarna fiind, cu zapada afara, si gerul ale rolul lui, de exemplu cand e ger afara, eventual daca mai si ninge in momentul ala…merge perfect o cana de vin fiert cu scortisoara si sa stai pe geam sa privesti cum ninge.
Imi plac toate astea pentru ca iarna sunt cel mai bine imbinate, e ger, dar e cu zapada. Gerul, frigul in general, fara zapada n’are farmec. Trebuie sa ma imbrac cu muulte haine si totusi cel mai probabil o sa dardai afara. Plus ca pe bune ca ma enerveaza maneca lunga. Nu imi place, imi ridic mereu manecile pentru ca nu imi place, da, o sa ma obisnuiesc mai tarziu, dar pana acum nu am facut’o. Nu imi place sa simt maneca lunga nici de la bluze, nici de la plover, nici de la bluzon nici de la nimic. Da, la geaca o suport pentru ca nu am de ales, dar nu inseamna ca imi place. Asa e in fiecare an, toamna. Dureaza pana ma obisnuiesc.
Asa ca daca tot e frig…sa fie macar cu zapada nu cu ploaie sau simplu…
Stiu…am o mentalitate dubioasa, dar n’am ce’i face…HAI CU ZAPADAAAA!!
Poza este de anul trecut


Da, stiu ca prin multe zone a nins deja…si la mine a nins marti seara, dar a nins putin si miercuri la pranz deja se topise. Nu, asta nu inseamna ca n’am iesit sa ma plimb putin prin zapada si sa fac 2-3 bulgari cu zapada pe care o gaseam pe la geam sau pe masini, dar voiam mai mult…vreau mai mult…HAI CU ZAPADAAAA!!!! 

14 comentarii:

  1. Sa stii ca daca vine pe aici ti-o trimit pe toata tie! ok? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, nu stiam ca esti nascuta iarna. :) :D Pe cat daca nu sunt indiscreta? :D :P Si eu sunt nascuta in mijlocul iernii si o mare admiratoare a celorlalte anotimpuri. :P Imi placea zapada in copilarie...
    Super fotografia. :)
    Ai si de la mine toata zapada posibila cadou! :P :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai schimbat tema sau mi se pare mie? E foarte frumos aici... :) Si se simte ca a venit iarna. :) Love it. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, dupa ce am terminat de rezolvat problemele tehnice aparute de aseara am schimbat si tema :d sa se vada ca e iarna...macar pe blog:))

      Ștergere
  4. cat de fain arata blogul? imi vinzi si mie pontul? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu stiu, asta sa'mi spuneti voi...arata fain?
      Daca vrei iti trimit pe mail templatesul original :)

      Ștergere
    2. naaa lasa sa paatrezi tu fatza asta faina de blog! :)

      Ștergere
  5. Imi amintesc de poza asta :) Stiu ca mi-a placut mult.
    Mie stii ca nu-mi place iarna, nici cu zapada, nici fara. Tu trebuia sa te nasti altundeva, unde e multa zapada :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m'am gandit la asta, dar daca n'am avut norocul ce sa fac? stau si ma plang pe blog si pe facebook ca vreau zapada :))

      Ștergere