18 octombrie 2017

               Daca te gandesti sa iti deschizi o afacere, atunci este bine sa stii faptul ca utilizarea unei strategii bine conturate de business, te va ajuta sa te mentii pe piata si sa te ridici deasupra firmelor concurente. Trebuie sa fii rabdator si optimist, sa ai si un anume fler de afacerist! Citeste acest articol integral si vei vedea care sunt etapele esentiale pe care trebuie sa le urmezi, atunci cand ai de gand sa iti deschizi propria afacere!


  

                Uite 3 pasi esentiali care te vor ajuta mult la deschiderea unui salon de infrumusetare:

1. Obtinerea avizului de constructie. Daca nu esti cu adevarat multumit de spatiul in care urmeaza sa iti desfasori activitatea, atunci ar fi momentul sa faci cateva modificari care sa fie pe placul tau. Poti sa dai click aici si sa afli care sunt procedurile pentru acest lucru. Vei vedea care sunt actele necesare pentru obtinerea unui astfel de aviz si ce ai de facut in acest sens.

  2. Al doilea pas consta in achizitionarea produselor care iti sunt necesare in afacere, adica cosmetice de tot soiul (sampoane si tratamente profesionale, oje, diverse tipuri de vopsea de par etc.), dar si produse anti-imbatranire sau anticelulitice.
- De exemplu, pe Bottegaverde gasesti crema pentru indepartarea celulitei, crema care are o formula delicata, un parfum deosebit si o eficienta foarte ridicata. Produsul din imaginea de alaturi este o crema anticelulitica pe baza de cafeina si este facut, in mod special, pentru masajul picioarelor.

           
                - Produsul din poza alaturata trebuie sa existe in salonul tau! Clientele vor fi multumite de sedintele de la salon si vor face recomandari mai departe.
    - Alte produse utile in salonul tau de infrumusetare sunt uleiurile pentru masajele anticelulitice. Acestea sunt cu adevarat inovatoare, deoarece au in structura numai ingrediente naturale, se aplica si se maseaza foarte usor pe corp, lasa un parfum placut pe piele si ajuta enorm la eliminarea aspectului de ,,coaja de portocala’’.

3. Angajarea unui personal calificat adecvat conteaza enorm, deoarece de acest aspect depinde functionarea perfecta a salonului tau. De asemenea, este bine sa ai in vedere si realizarea unei atmosfere placute a spatiului in care iti vei desfasura activitatea!
                - Ai posibilitatea alegerii unei amenajari super interesante, de tip feng shui, ca sa ai siguranta ca toate energiile negative vor disparea, iar echilibrul si armonia vor fi prezente in salonul tau pentru cat mai mult timp!
                Asadar, pentru o afacere de succes, nu ezita sa parcurgi aceste chestiuni importante si nu iti mai ramane decat sa muncesti cu drag si sport in acest sens!
                Multa bafta si putere de munca!

11 comentarii:

  1. Excelent articolul, multumesc pentru sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru sfaturi, sper ca voi reusi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de recomandari,am testat produsele si sunt bune! Mai postati :) Am descoperit recent si site-ul acesta: https://www.bio-sculpture.ro/ ,pentru produse de ingrijire unghii, oje etc, sunt foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca big like pentru articol! Multumesc de recomandari. Tocmai ce am descoperit un site de incaltaminte si sunt foarte multumita de prima pereche de ghete comandate, am cautat mult asa ceva asa ca va las si voua link-ul, poate ajuta pe cineva: https://www.superlative.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte utile informatiile, multumesc mult pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveti un blog foarte frumos, sa postati mai des!

    RăspundețiȘtergere