12 iulie 2015

Posted by Zdwuby |
Da, articolul asta este pentru mine si despre mine si nu o sa aiba prea mult sens pentru altii, dar e timpul sa fac ceva ce nu am mai facut de mult, sa folosesc blogul pentru motivul pentru care l-ai facut de la inceput, pentru mine, sa ma descarc, sa spun ce simt, sa imi spun parerile, sa fie personal mai pe scurt. 
Sunt genul ala foarte ciudat de persoana pe care nu o intelege multa lume si in acelasi timp sunt genul ala de persoana careia nu ii pasa de treaba asta. Nu ma atasez complet cu adevarat de nimeni si de nimic cu usurinta, chiar daca in aparenta e altfel, pentru ca defapt da, ma atasez usor, dar nu complet, nu am incredere in oricine si nu "ma deschid" usor in fata multora, dar de cine ma atasez...ma atesez cu adevarat si cu totul. 
Urasc luna iulie pentru ca luna iulie mi-a rapit in ultimii doi ani doua suflete pe care le iubeam mai mult decat pe mine, si da, stiu, cine stie despre ce vorbesc ma considera o persoana nebuna, dar nu am negat asta niciodata. Pentru mine are sens fraza de mai sus pentru ca pentru mine este adevarata si cum am spus la inceput, nu imi pasa de cum vad altii treaba asta, imi pasa doar de cum simt eu treaba asta, si o simt in moduri devastatoare. Si mai urasc luna iulie pentru ca anul asta pe langa faptul ca a luat un suflet pe care il iubeam mai mult decat pe mine l.a instrainat pe al meu. Daca anul trecut inca mai aveam compasiune, anul asta, iulie s-a asigurat sa dispara tot ce mai era ramas. 14 iulie 2014 si 10 iulie 2015 sper ca se bucura pentru ca 12 iulie 2015 a facut sa aparut o noua variata zdwub, si inca nu stiu daca e intr-un sens bun, pentru ca nu o sa schimbe cu nimic ce simt acum, poate doar o sa creasca gradul de protectie, dar in acelasi timp se ridica un zid, un zid pe care cu greu o sa il mai coboare cineva.
URASC LUNA IULIE!!!!!

5 comentarii: