22 iunie 2015

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Poate va intrebati ce mai face C., nu am mai spus nimic de el de mult, si m-am gandit sa remediez treaba asta. De ceva timp are o noua “jucarie”. Am mai tot mentionat eu ca este obsedat, bine, poate nu chiar cu aceste cuvinte, de masini, sau mai bine spus, de masina lui. Si de aproximativ o saptamana si-a luat un nou accesoriu, si-a cumparat statie si este foarte mandru de ea si ii explica oricui se urca in masina la el pentru prima data de cand si-a cumparat-o[sau a 2-a oara, sa 3-a oara...sau a n’a oara] cat de utila este si cate avantaje are, comunici usor pe distate scurtecu statii emisie-receptie, nu te mai plictisesti la volan, vorbesti cu participantii la trafic si etc etc etc.
Eu i-am spus ca am auzit ca vor sa dea legi pentru statie si sa se informeze inainte sa o cumpere, dar el nu a vrut sa auda, era prea incantat de idee. In ziua in care s-a decis sa isi cumpere s-a plimbat cu un amic care este sofer pe tir si avea o astfel de statie, cand s-a intors acasa C. “s-a activat” si a inceput sa isi caute n’spe mii de modele, pe n site-uri si pana seara si-a cumparat statie si dupa si-a sunat majoritatea prietenilor sa le spuna, le-a povestit, le-a trimis poze si apoi evident a trebuie sa le si arate. M-am numarat si eu printre cei sunati care au primit “lectii gratuite” despre uitilitatea si frumusetea acestui accesoriu auto.

De ce va spun si voua asta? In primul rand pentru ca m-a zapacit destul de mult si deja stiu o gramada de chestii despre asta si pentru ca poate asa o sa vada si el cat e de stresant. Am inteles ideea, iti iubesti masina, iti cumperi n’spee miliarde de accesorii, este util sa ai statie din foarte multe puncte de vedere[ nu pot sa neg asta, chiar deloc, e foarte utila], dar este suficient daca ne spui o singura data, intelegem cu totii din prima, nu avem nevoie de n demonstratii, serios, chiar suntem ok, toti, am inteles.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu