28 octombrie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Dragul meu,
Stiu ca simti o atractie a dracu de mare pentru mine din moment ce nu vrei sa pleci niciodata. Presimt ca esti aici, pentru mine, inca din vara si ai gasit un loc bun de “pitit”, dar ai stiut sa apari mereu sa'mi amintesti ca nu, nu ai plecat. Erau momente in care ma pacaleai, stateai ascuns si'mi dadeai falsa impresie ca m'ai parasit. Din cand in cand iti mai invitai si cate un amic...un amic pe care il trimiteai ca momeala pentru a avea impresia ca te'am gasit pe tine, dar nu....niciodata nu erai tu. Tu cand te aratai erai inconfundabil, te puteam recunoaste imediat, inca o pot face dat fiind ca nu te’ai decis sa pleci nici macar acum. Iesi afara la cele mai nepotrivite ore, vii si ma trezesti, iar daca nu reusesti din prima insisti pana esti 100% convins ca m’am trezit. Insisti atat de patimas incat incep sa cred ca ai o adevarata pasiune pentru mine. Incepi de la distanta, dar te apropii din ce in ce mai mult pana ma atingi in cele mai neasteptate locuri. Eu ma impotrivesc de fiecare data si incerc sa te indepartez, dar pentru tine nu conteaza asta, tu insisti in continuare si ma atingi si mai patimas in locuri si mai greu de imaginat. Cand intr’un final reusesti sa’mi captezi toata atentia prin aceste atingeri patimase si vorbe duioase pleci si ma lasi sa te caut minute in sir fara reusita. Dupa ce ma intorc in pat, la somn, parca ai avea un al n’lea simt si fix dupa ce adorm inapoi te intorci si incepi din nou, intai de la distanta doar cu vorbe duioase, apoi te apropii din ce in ce mai tare si ma atingi patimas soptindu’mi vorbe dulci, melodioase. Eu te ignor si mai tare dupa faza de mai devreme, dar pe tine nu te intereseaza nici asta, tu insisti si tot insisti pana ma trezesc din nou si ma dau jos din pat, moment in care iar pleci. Si continui asa pana aproape dimineata.
Dimineata esti plecat complet de parca n’ai fi existat decat in visele mele. Incerci sa ma induci din nou in eroare, sa’mi dai falsa impresie ca te visez, ca nu existi, dar eu stiu sigur ca esti cat se poate de real, ba chiar mai real de atat nici ca se poate.
Cand le povestesc altora despre tine incep sa te caute, dar nu te gasesc si incep si ei sa ma faca sa cred ca tu existi doar in visele mele, dar nu, nu’i las sa ma convinga pentru ca eu te simt in fiecare seara cum ma atingi in cele mai negandite locuri si atingerile astea sunt reale, oh, atat de reale.
Dar te’am inteles, vara este anotimpul tau preferat pentru asta, dar acum? Acum e toamna, este frig, prietenii tau au plecat deja din oras, ai ramas singur…de ce? Ai ramas pentru mine oare? Dar nu inteleg, ce te poate innebuni atat de tare la mine incat nici frigul de afara, nici singuratatea nu te pot convinge sa pleci si ramai in continuare sa te joci cu mine? Tresar imediat cand te aud, chiar si acum, stiu sigur ca esti tu, nu e niciun alt prieten de al tau, cum ti’am spus esti inconfundabil…si in ultimul timp te’ai jucat cu mine si cu mintea mea tot mai des, ma faci sa simt si eu ceva pentru tine si nu stiu daca e bine sa’ti arat asta. Poate ca o sa profiti de aceste sentimente pe care le nutresc pentru tine sau poate te vor speria si iti vei dori sa pleci, dar totusi eu o sa ti le spun, indirect, mai departe totul depinde doar de tine:
du’te dracu de tantar idiot, e toamna, ar trebui sa fii mort sau macar plecat! de ce te incapatanezi sa ramai si sa ma bazai pe mine in fiecare noapte?!?!?!

10 comentarii:

  1. Adica, dupa ce ca iti sopteste cuvinte tandre, te mangaie si te rasfata tu il injuri!
    Frumoas iti sta, asa iubesti tu "animalele" de casa? :))
    Zzzzzzz.......... :))
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Animalele" astea de casa DA! daca as putea le'as face pe toate una cu peretele :))

      Ștergere
  2. Fiindca inca e destul de cald :)))
    Si la mine vin, inca n-am reusit sa scap de ei desi vanez macar cate unul zilnic.
    Noapte buna, Ralu! Si fii calma :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e acelasi in fiecare noapte, stiu sigur asta:)) si niciodata nu e de gasit cand aprind lumina

      Ștergere
  3. :))) Foarte tare, te inteleg perfect si eu am fost asaltata in ultima vreme de astfel de musafiri nepoftiti. Culmea, vara nu am tantari, dar toamna isi fac aparitita si nu mai scap de ei. Rareori cand ii pot prinde, sunt iuti rau de picior. :)))
    Odiosi! :)) :D Bazaitul lor ma scoate din minti. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu pot sa'i prind deloc :)) chem pe altcineva, in general mama, sa'i omoare :)) si pe mine ma zgarie pe timpan bazaitul lor

      Ștergere
  4. In casa tantari nu :))) dar afara gazele care intra in gura in timp ce vorbesc nu-mi plac deloc... asa crude! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. ce pasiune pe tantar! daca esti dulce...n-ai ce face! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N'am sangele dulce :)) Ca vara daca sunt undeva unde sunt tantari si e mama( de exemplu) langa mine toti tantarii se duc pe ea, pe mine nici nu ma baga in seam :))

      Ștergere