29 septembrie 2013

In sfarsit am avut si eu parte de un weekend in care m’am odihnit si am lenevit cum imi place mie. Bine, Miky cred ca are ceva pe creier ca zbiara mai tare ca niciodata si nimic nu’l face sa taca, dar cu niste dopuri in urechi, vorbesc serios, chiar mi’am bagat dopuri in urechi sa nu’l mai adu…da, tot il auzeam, dar macar nu la fel de tare, am reusit sa dorm pana pe la 12 ieri si azi pana pe la 10 si putin.
Ieri am stat toata ziua in pat si m’am uitat la filme, relaxandu’ma. Astazi…astazi am inceput cu tema la engleza, da atat de devreme pentru ca am nevoie de ajutor si cum frate’miu e la munca i’am trimis de acum ceva ca sa aiba timp pana diseara sa’mi corecteze engleza de balta si sa o transforme in engleza stiuta si de restu lumii. In continuare am de gand sa imi continui leneveala pana pe seara cand ma voi apuca de matematica, pff se observa ca vreau sa’mi dau silinta in privinta invatatului anul asta, nu? Incerc sa’mi fac tema la engleza, imi fac tema la mate in loc sa caut poze sa o copiez…este totusi un inceput zic eu…mai ales ca este inceput de an.
Trecem peste…am citit chiar putin mai devreme un articol foarte tare. Este de pe site’ul de stiri al celor de la protv, poate voi ati vazut deja la tv si eu sunt in urma, dar eu nu urmaresc prea des tv’ul deci…. Ideea articolului este ca o batranica se tine inca bine la 111 ani si toata viata ei a fumat aproximativ 20 de tigari pe zi sau mai mult, adica 1 pachet sau mai mult pe zi, a baut zilnic alcool si nu a facut copii. Exact cum spune ea “Beau cu regularitate, pe tot parcursul zilei. Dimineata iau un paharel de lichior de cirese, la pranz, un gin tonic, iar seara, un pic de whisky” a declarat Dorothy pentru dailystar.co.uk.  De asemenea tot ea declara ca abia la 103 ani s’a lasat de fumat  M-am lasat de fumat la 103 ani. Facusem o bronsita, iar doctorul mi-a spus ca viata mea era in pericolsi considera ca motivul pentru care se mentine atat de bine este si faptul ca nu a avut copii “cred ca cel mai mult a contat ca nu am facut copii – cred ca de aceea arat si ma simt atat de bine”.
Si sincer pentru 111 ani eu zic ca batranica arata chiar bine...sau cel putin in poza asta arata chiar bine pentru varsta ei, nu?

Sa trecem si de subiectul asta si sa ajungem la altul si mai interesant: Astazi este ziua lu’ Elly !!!! Careia vreau sa’i urez la multi ani din toata inima, sa fie fericita, iubita si sa aiba parte de tot ce isi doreste in viata pentru ca este o persoana deosebita pe care eu o admir foarte mult si chiar daca nici macar acum nu arat asta vorbindu’i formal cu „dvs” o respect foarte mult. Elly mult succes in viata in continuare, multa sanatate, toata fericirea din lume si nu renunta niciodata la ceea ce iti face placere! La multi, multi ani fericiti, te imbratisez si te pup cu drag >:d< :*

12 comentarii:

  1. In poza aia nu pare sa aiba mai mult de 80... Poate asta este secretul longevitatii, o viata fara stres. :D Si un strop de alcool zilnic? :P
    Este foarte adevarat ca ne intram greu in ritm dupa o perioada indelungata de vacanta. Macar te straduiesti. :))
    Saptamana usoara si fara prea multe teme iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar un strop?:))
      Chiar este un progres sesizabil...adica la inceput de an scolar nici macar nu ma gandeam la teme, le copiam si gata, d'apoi sa le fac eu de acasa:))

      Ștergere
  2. Iar le-ai gasit!Nu cred nimic din ce se spune.Eu inseamna ca sunt o tinerica.Fara copii, viata e poate mai uzoara,dar nu lasi nimic in urma ta.De Elly stiam .Esti o harnicuta si la invatat.Bravo! Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a spus cineva contrariul?:-w ca nu sunteti o tinerica?:-w
      Varsta reprezinta doar un numar, esential este comportamentul si starea interioara :)

      Ștergere
  3. Eu cred ca secretul longevitatii nimeni nu-l stie si doar unii sunt norocosi (sau nu) sa traiasca mai mult. Mai bine sa traim frumos, sa fim sanatosi, ceea ce-i doresc si Elley :)
    spor la invatat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer nu cred ca e prea bine nici sa traiesti asa mult...adica totusi...ce e prea mult e prea mult :)) dar daca te ti asa bine ca tanti din articolul asta...nu ar fi rau :))

      Ștergere
  4. Cred ca tantita are doar gene bune! nu cred ca stilul ei de viata o ajuta mult! stiu si eu tantite fara copii, care se si "cinstesc" zilnic si nu arata deloc glamourous! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde acum de la caz la caz...asta este clar 1 la un milion sau mai mult :)) sunt mult mai multe cazurile in care tutunul combinat cu alcool a dus la un deces prematur decat cele asemanatoare persoanei din articol

      Ștergere
    2. exact! asa ca ai grija la faculta! :)))))

      Ștergere
    3. Eu nu le combin pe astea 2 :)) Eu combin doar sucul de mere (si mai nou de cirese amare) cu vodka :">

      Ștergere
  5. Are gene bune, pur si simplu. E norocoasa.
    Draga mea, iti multumesc din suflet pentru urari si pentru frumoasa dedicatie. Imi place Directia 5 asa ca m-ai nimerit :)
    Te pup, cu tot dragul.

    RăspundețiȘtergere