13 mai 2013


Stiu ca am spus si pe facebook, dar nu pot sa ma abtin…sincer nu pot! Cel mai talentat roman este un dresor de caini??? Cum sa fie asa ceva posibil? Cum??? Este pur si simplu de’a dreptul aberant si complet absurd. Erau oameni chiar talentati acolo care meritau, care chiar meritau sa castige. Poate nu numai pentru reprezentatia din seara aia, dar pentru tot progresul de pe parcursul sezonului. Ce e asa special si talentat la a dresa niste caini? Sunte atatea si atatea centre in care se dreseaza caini si oamenii aia fac ce face si cel mai talentat roman. Si mai sunt si aia care isi castiga existent de pe urma talentului lor, adica pur si simplu nu au alta meserie, ei din dans/acrobatie/cantat isi castiga banii…asta deja nu se mai numeste talent prieteni, intra in categoria job.
Va era dor de flocosenia mea? Hai sa va arat cum eu, fara sa scot nici macar un sunet fac aceasta mica flocosenie sa dea din picioare in momentul in care o gadil in talpa.


Ce spuneti? Merit si eu marele premiu de la Romanii au talent? Romania trezirea!!!!

16 comentarii:

  1. Mie mi-a plăcut omul, în primul rând pentru că el nu este dresor de meserie. Şi în al doilea rând pentru că chiar se vede cât de bine comunică cu câinii, ce relaţie strânsă au.
    Oricum, decât Ţuţu din primul sezon merită mult mai mult.
    E doar părerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici Tutu nu a fost mai bine ca asta, dar totusi..dresor?

      Ștergere
  2. Eu urmaresc "Romanii au...blabla" via Youtube!
    Desigur ca au fost multi oameni talentati dar cred ca ptr a stimula este bine sa aleaga de fiecare data un candidat din alta categorie, altfel chiar ca iese "fabrica" de cantareti sau dansatori!
    Poate urmatoarea editie participi si tu..... cu flocosenia! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer la dansatori nici nu prea am urmarit cu atentie pentru ca majoritatea practica asta, iau lectii si asa mai departe si e lumea plina de ei, dar totusi...cel mai talent roman sa fie un dresor?
      Avem sanse nu e asa?:))

      Ștergere
  3. Tocmai azi am aflat niste lucruri foarte tari despre Domnul Iacobet. Profu' meu de fotojurnalism il studiaza pe aceste dresor de 5 ani de cand a inceput el sa practice acest sport prin parcul unde l-am vazut si eu de multe ori. Profu' asta al meu a propus tuturor televiziunilor si ziarelor din Dambovita sa faca un subiect de stire cu dresorul, intrucat i s-a parut foarte interesanta meseria lui. Toti au refuzat acest lucru, chiar si cei de la Realitatea. Intr-o zi, profu' l-a oprit pe Domnu' Iacobet si i-a propus sa fie de acord pentru a participa la un interviu, bineinteles ca o fost de acord dar institutiile media au tot refuzat. Apoi i-a propus sa se duca la Romanii au talent. Chestia deranjanta pentru profu' meu a fost marea oftica, ca a trebuit sa castige un concurs de mare anevergura, cand el putea fi recunoscut pentru talentul sau chiar la el acasa. Ma rog, a fost o discutie interesanta care pe mine tot nu m-a convins ca el merita sa castige.
    Iar in legatura cu Flocosenia ta, e superbaaaaa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zic ca nu a fost interesant ce a facut, a fost ok sa zic, dar clar nu cred ca a fost cel mai talentat roman din sezonul asta

      Ștergere
  4. Ha, ha! Tare hazliu filmuletul. In orice caz, cu tot gâdilatul, nu a renunțat la somn...micul blănos! Cred că îi și plăcea să fie gâdilat!

    Iar cu ”Românii au talent”...eu aș fi dat un premiu fiecărui finalist, căci toți au fost grozavi. Dar... rămâne chestia cu votatul prin telefon. Destul de discutabilă. Mie mi-a plăcut numărul de dresaj canin. Dar și altele, deosebit de reușite.
    Numai bine Zdwuby! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se obisnuise, deja nu ma mai baga in seama :))
      Cum am spus, nu a fost un numar urat, dar nici de marele premiu si de titlul cel mai talentat roman nu a fost

      Ștergere
  5. Daca boborul l-a votat, inseamna ca a meritat. E frumos ce a facut, dar nu mi se pare ceva care sa merite 120000 de euro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! asta tot spun si eu, si unii sunt de acord cu mine, dar altii mai au putin si ma iau la bataie cand spun asta:))

      Ștergere
  6. Mie mi-au placut foarte mult trucurile magice dar sincer acei caini nu mi-au atras atentia.:-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mentalistul din finala...mi'au placut momentele lui de la preselectii si din semifinala..in finala a cam lasat sa se vada ce si cum face:)) dar daca nu bagi de seama astea trucul per total a fost inspirat sa'i zic asa:))

      Ștergere
  7. Eu n-am urmarit chiar tot concursul...dar mi se pare si mie oarecum exagerat ca acel numar de dresaj sa castige. Dar...la urma-urmei...nu sunt banii mei. Si, in general, nu castiga niciodata cei care vrem noi :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe mine m-a cam plictisit concursul de anul acesta,asa ca m-am uitat putin spre deloc. Erau cativa care chiar mi-au placut, dar dresorul nu se numara printre ei. Am crescut trei caini si m-am jucat cu ei, stiu ca orice om care ii iubeste ii poate dresa, mai ales daca le acorda suficient timp si atentie. Asta nu este talent. Punct!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai timp suficient si vrei asta, cum ai spus si tu, oricine poate dresa un caine. Nu spun ca a fost urat numarul lui, dar nici mare talent nu e si clar nu merita titlul de cel mai talentat roman

      Ștergere