21 mai 2012

Am primit leapsa asta de la Aniela

Dimineata mea…dat fiind ca  inca sunt la liceu trebuie sa ma trezesc destul de dimineata.
Pay…sa vedem…imi suna alarma de la telefon la 7:35 …o inchid  si ma intorc pe partea cealalta. Dupa ce ma fatai prin pat 5 minute…fara reusita de a tine ochii deschisi complet…ma ridic…imi iau blugii pe mine, tricoul/camasa pe umar si ma duc la baie…ma spal pe fata, pe dinti, imi dau cu cremele pentru dezinfectat fata si cosuri dupa care niste deodorant si imi iau si camasa sau tricoul pe mine. Ma duc intr’o stare de somnolenta la usa sa ma incalt…si pe la fara 10 plec la scoala...ajung acolo la fara 2-3 minute sau fix (depinde de starea de somnolenta, cat este de accentuata). Si continui cu ore pana la 14.
Asa arata o dimineata a mea in general…in timpul saptamanii…in weekend si in vacante se schimba treaba. Ce inseamna asta? Inseamna ca ma trezesc la minim 12 (in vacante…in weekend ma mai trezesc si pe la 10-11)…mai lenevesc in pat o jumatate de ora sau o ora in speranta ca poate mai adorm…dupa ma dau jos…ma duc fac dush…ma spal pe fata, pe dinti, imi dau cu cremele alea…dupa ma duc sa mananc (asta este motivul pentru care ma trezesc in general…ma apuca foamea) dupa care pierd orele la calculator.
Da stiu…asta nu prea e dimineata…dar eu daca ma trezesc la 2 si atunci ma salute cineva eu ii raspund cu “neata” pentru ca asta este pentru mine…dimineta…nu imi pasa ca “lumea s’a saturat de treaba deja” .
Vreau sa vad cum arata diminetile lor: Denisa, Ana, C.L.M, Alyz, Andrei, Emil . Cine mai doreste sa o preia este binevenit

10 comentarii:

  1. Trebuie sa recunosc ca m-ai prins intr-un moment in care dimineata ma trezesc cu ochii umflati...
    Totusi iti multumesc mult ca te-ai gandit si la mine si iti multumesc pentru ca acum am ce posta pe blog:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pana pe la 9 juma-10 ma chinui sa'i tin deschisi:))

      Ștergere
  2. Parca ai fi facut armata, asa te misti dimineata. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 10 minute sunt gata:)) dar asta e doar in timpul liceului...in weekend si in vacante sunt in largul meu:x:))

      Ștergere
  3. :) eh asa ma trezeam si eu cand eram la scoala:))

    uite aici diminetile mele: http://www.clmblog.info/2012/05/miercurea-fara-cuvinte-leapsa.html

    :D pupici:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vazusem postarea...dar nu stiu..m'am gandit ca e alta leapsa:d:-" :))

      Ștergere
  4. wow spre surprinderea mea nu stai juma de ora pana te gatesti,ca multe fete din tarisoara asta :)), bv felicitarile mele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s'a mai zis ca asta este ciudat...dar in 10 minute eu sunt gata;)) ...dimineta...ce e drept cand ies afar si mie imi ia putin mai mult, dar nu chiar atat de mult:)) in jur de 20 :-"

      Ștergere