12 ianuarie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Stiti ca mereu exista discutii gen McDonald’s vs KFC….ei bine eu nu’s fan niciuna…consum destul de rar, dar am intalnit destul de multe persoane care “inalta pana in ceruri” una din cele doua de mai sus si sunt foarte pusi pe “atacat” persoanele care sustin contrariul.
Se pare ca un consumator al ambelor firme a facut un mic experiment. A cumparat cartofi prajiti si de la KFC si de la McDonald’s si i'a pus in doua borcane…si i’a lasat acolo timp de 3 ani.
Rezultatul:

Un alt studiu spune ca orice produs alimentar trebuie sa se descompuna in 10 saptamani…ei bine cartofii de la McDonald’s par chiar foarte in regula.
Un specialist American in probleme de alimentatie, Michael Pollan, in urma acestui studiu a declarat “Nu mânca ce nici bacteriile nu vor, ele nu sunt proaste
Nu stiu daca a pus pe cineva pe ganduri sau nu chestia asta…dar totusi e un lucru putin cam ne la locul lui nu?



10 comentarii:

  1. Intotdeauna am stiut ca ce se vinde la McDonald's e de proasta calitate :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu sunt astfel de discutii, jocuri de imagine, etc...dar pana nu testam noi personal aceste produse, nu avem de unde sa stim realitatea...niciodata nu vom sti care apa plata este mai buna, care ulei de motor este mai bun, etc...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Autivital intr'adevar experienta personala este foarte importanta...dar nu strica daca stim si o parte din experienta altora:)
    @Bumble Bee X poti sa iei articolul acesta ca o confirmare a parerii tale:)
    Si va multumesc pentru vizita..va mai astept daca va placut:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt fan al niciuneia, mai ales cand vad cartofiorii aia asezandu-se pe fundul meu:))
    Imi place totusi inghetata de la Mc:))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nyx nici eu nu sunt fan ...dar mi s'a parut interesant experimentul:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot ce e bun de la Mc:) este inghetat si cam atat:) Totusi expermentul e foarte interesanta

    RăspundețiȘtergere
  7. @Amy poate incerci tu unul si cu inghetata:)
    Mersi de vizita si parere:*

    RăspundețiȘtergere
  8. " dar am intalnit destul de multe persoane care “inalta pana in ceruri” una din cele doua de mai sus si sunt foarte pusi pe “atacat” persoanele care sustin contrariul." asa am intalnit eu 2 persoane in autobuz un tip si o tipa , care pareau a se intelege bine la care el a intrebat`o daca nu ii da si lui niste poze , iar ea i-a sugerat sa intre pe facebook si sa se uite acolo si sa ii dea si un like daca tot intra, iar el i-a spus ca nu are cont de facebook ..din momentul ala , s-a schimbat cerul pt tipa aia,se uita la el de parca nu ar fi avut nici maini nici picioare :). [ sper sa nu supar pe nimeni cu comment-ul asta , si daca se supara careva , va rog nu`l publicati ].. btw, nice blog :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @AlinGeorgeBv nu superi pe nimeni(cel putin din punctul meu de vedere)...ba chiar iti dau toata dreptatea...am cateva posturi si despre facebook...nu prea sunt fan nici al acestei retele sociale...mai ales pt ca sunt destul de multi care o transforma in hi5 ...foarte multi "shmecherasi" si "printese"...ms de vizita, comm si parere:)...te mai astept...poate o sa citesti si postarile referitoare la facebook si o sa te convingi de mai multe:)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Zdwuby perfect de acord cu tine, de aici pleaca si intrebarea "La ce foloseste o asemenea exhibare a vietii private ?" si eu am postat o chestie despre facebook , o parere personala si am avut si persoane foarte deranjate de lucrul acesta, de parca daca am scris de facebook, am scris de GAGIUL uneia sau unuia. SI de la postul ala , vin cum erau de asteptat si commenturile de genu pai da tu probabil esti fustrat si nu ti-ai gasit o gagica pe facebook s-au chestii de genu , total irelevante cu subiectul scris de mine. Daca doresti , poti sa citesti si tu postarea mea si sa imi lasi o parere :) cu toate ca din ce am citit , suntem cam pe aceeasi lungime de unda :) .
    Referitor la vizita, cu siguranta am sa mai trec pe aici de fiecare data cand am sa am ocazia!

    RăspundețiȘtergere