3 decembrie 2011

Tot se apropie sezonul cadourilor nu?...Se pare ca exista si cadouri "perfecte" in functie de zodie:


BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să mulţumeşti un Berbec, trebuie să ţii cont de faptul că acesta nu este genul care să considere că doar gestul contează,  ci va vrea un cadou care să arate că îl apreciezi la adevarata lui valoare. Iar pentru a fi pe placul lui, trebuie să alegi un cadou scump, de firmă, în general de foarte bună calitate.
Idei de cadou: o gamă de produse cosmetice, un vin de colecţie şi accesorii pe masură, echipament sportiv, bilete la un meci de fotbal sau de box,  o ieşire la un joc de paintball, un puzzle ambalat şi personalizat, căci berbecii se consideră unici. Culorile potrivite sunt roşul şi negrul, în caz că vrei să îi iei un obiect vestimentar, de exemplu.

TAUR (21 aprilie - 20 mai)

Cei născuţi în zodia Taurului sunt destul de pretenţioşi în ceea ce priveşte cadourile, aşteptand să fie cu adevărat surprinşi de ceea ce primesc. Să nu uitaţi că unui Taur îi plac cadourile care demonstrează că este iubit. Cum căminul şi familia sunt sacre pentru el, orice fel de obiect de decoraţiuni interioare, de bun gust, cu siguranţă, îl va încanta.
Idei de cadou: bijuterii, obiecte de decoraţiuni interioare, neapărat flori, un tablou de bun gust, obiectele artizanale, o sticlă de vin scump, nişte delicatese culinare, o bijuterie fină, o pătură de caşmir, o lenjerie de mătase sau o cutie de bomboane scumpe, articole rurale (etno, artizanat, vestimentatie ţărănească) sau o invitaţie la un restaurant cu specific rural.

GEMENI (21 mai - 21 iunie)


Pe Gemeni trebuie să-i surprinzi cu ceva care să le starnească intelectul şi nu trebuie pierdut din vedere că nativii acestei zodii sunt cei mai comunicativi şi orice gadget care îi va ajuta să comunice este un cadou perfect. Chiar dacă nu par, ei sunt, în primul rand, persoane practice, motiv pentru care vor aprecia întotdeauna obiectele utile, de uz curent, de care chiar au nevoie.
Idei de cadou: computer, laptop, DVD-player, telefon mobil, webcam, căşti cu microfon, un joc de societate, un joc de strategie pentru computer sau, pentru un buget redus, lucruri care le stimulează inteligenţa sau cultura, cum ar fi o carte sau un abonament la un club.

RAC (22 iunie - 22 iulie)

Racii sunt sentimentali, aşa că, ai nevoie de un cadou cu tentă personală. E bine de ştiut că pentru un Rac trebuie să găseşti cadoul despre care ţi-a spus el o dată şi fără nici o ocazie că şi-l doreşte. Asta ar demonstra că eşti foarte atent sau foarte atentă la nevoile şi dorinţele sale.
Idei de cadou: o tabacheră veche, un tablou sau chiar o icoană şi orice cadou pentru casă, un parfum fresh, o carte din seria "Cum să îţi începi propria afacere", o amuletă, cărţi de bucate, ustensile de bucătărie, ingrediente fine, din care poate găti delicatese şi, în general, tot ce ţine de "arta gospodăriei".

LEU(23 iulie - 22 august)

Leilor le plac foarte mult darurile care îi fac să arate şi să se simta extraordinar, fiindca îşi iubesc propria persoana, se admiră şi vor să fie admiraţi. Mai presus de orice, Leului îi place mult să fie flatat. Şi, dacă bugetul îţi permite, cumpără-i ceva de firmă sau oricum de mai mulţi bani, pentru a fi sigur că se va putea mandri cu cadoul primit de la tine.
Idei de cadou: creme şi loţiuni pentru corp, articole de make-up, bijuterii din aur, lenjerie cu imprimeuri animale, bilete la concertul formaţiei lui preferate, un weekend la un hotel cu cazinou, bilete la loto, un set pentru poker, o zi la spa, la masaj, la salonul cosmetic sau în orice alt loc unde ar fi tratat aşa cum se simte, ca un star.

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

In cazul nativilor acestei zodii, nu e nevoie să te complici, fiindcă se mulţumesc cu cadouri practice, fiind nişte persoane extrem de organizate. Nu o să-i placă o statuetă în formă de elefant care să-i aducă noroc în carieră. Această zodie acordă o mare importanţă imaginii, are grijă de ea, aşa că dacă vei alege produse de îngrijire cosmetică nu vei da greş.
Idei de cadou: un set pentru birou (cu agendă din piele, pix, calendar etc.), un ceas cu multe functii, un organizer electronic, un joc de strategie pe calculator, un coş pentru picnic cu toate obiectele necesare, un set de produse cosmetice, loţiuni, şampoane sau alte produse din această categorie, abonament la clubul pe care îl frecventează, lenjerie.

BALANŢĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa încearcă întotdeauna să găsească un echilibru, să ia decizii, să creeze o anumită armonie. Orice cadou care o ajută să ajungă la acea stare de armonie şi linişte va fi un cadou potrivit. Şi eleganţa este importantă pentru ea, numai că nu trebuie să pierzi din vedere că Balanţa nu se poate preface şi îţi va spune extrem de deschis ce crede despre cadoul primit.
Idei de cadou: şampanie, o băutură fină, un parfum scump, bilete la concertul formaţiei preferate, un buchet imens de trandafirii roşii însoţit de un bileţel romantic, un sfeşnic cu lumanări parfumate, obiecte vestimentare de calitate (pentru bărbaţi sunt recomandate cămăşile de mătase), ulei de masaj, un set de aromaterapie, un abonament la o sala de fitness sau la un salon de masaj.

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Persoanele născute sub semnul Scorpionului au o latură pe care o ţin secretă, adoră lucrurile obscure, cu o semnificaţie ascunsă şi, de asemenea, adoră luxul. Le place să primească cadourile cu multe persoane de faţă, pentru a afla toată lumea cat de mult sunt preţuiţi. Nu suportă clişeele, vor un cadou care să îi facă să se simtă speciali.
Idei de cadou: un abonament la cosmetică, o colecţie de filme gen mistery, lenjerie intimă provocatoare, o pereche de ochelari de soare de firmă, o pălărie cu boruri late, un rucsac cu multe fermoare şi buzunare, un roman poliţist sau cărţi metafizice (despre reîncarnare, paranormal, moarte, spiritism, mistere), articole cu tentă esoterică (talismane, pietre norocoase, horoscop personal, amulete) sau obiecte foarte greu de găsit.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cei născuţi în această zodie sunt conservatori în privinţa cadourilor, iar obiectele cu tentă istorică sau specifice unei anume ţări îi vor încanta. Săgetătorii adoră momentul în care deschid cadourile mai mult decat cadourile propriu zise. Ca să fie la fel de entuziasmat cand vede cadoul, ţine cont că îi place foarte mult să stea în natură şi îi plac activităţile în aer liber.
Idei de cadou: bilete pentru o excursie în străinătate, echipament sportiv (schi, fotbal, fitness, tenis), carte de călătorii, album de artă, un weekend în care să facă scuba-diving, cadouri amuzante sau cadouri capcană (cutii cu surprize, căni în diverse forme amuzante sau tricouri cu mesaje haioase).

CAPRICORN (21 decembrie - 19 ianuarie)

In general, Capricornii sunt oameni de carieră, care pun profesia pe primul loc şi, cu toate acestea, îşi fac timp şi pentru distracţie, familie, hobby-uri. Sunt nişte conservatori în realul sens al cuvantului, deci nu cumpăra cine ştie ce cadou de avangardă sau ultima noutate în materie de gadgeturi, pentru că nu vor aprecia. Vor cadouri luxoase, pe care nu şi le-ar cumpăra ei înşişi.
Idei de cadou: ceas de aur sau de firmă, obiecte de vestimentaţie sau pantofi creaţi de un designer celebru, o servietă din piele cu monogramă, un stilou scump, o agendă sau o mapă cu coperţi din piele pentru birou, electronice de calitate, un set de farfurii vechi şi scumpe, sculpturi, un suport pentru cărţi de vizită cu încrustaţii din argint.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Un Vărsător va aprecia foarte mult idea că te-ai gandit la el şi că îl preţuieşti, aşa că nu va fi prea pretenţios. Important este să petreci ziua cu el şi să ai grijă, să se simtă cat mai bine. Ii place să se ştie iubit şi înconjurat de prieteni şi familie. Este original din fire, prin urmare, orice obiect inovator, haios, nonconformist îl va cuceri în mod sigur. Ideea de bază este să îi stimulezi imaginaţia, dacă vrei să îi placă cu adevărat cadoul.
Idei de cadou: un album foto cu poze de la o petrecere sau alt eveniment, un coş cu diverse accesorii  (brăţări, gentuţe, curele, eşarfe), un telefon mobil, o excursie la munte, obiecte vestimentare nonconformiste, un joc de strategie, bilete la un concert, beletristică, articole cu tentă spirituală, bijuterii din argint.

PEŞTI (19 februarie - 20 martie)

Imaginaţia este caracteristica dominantă a Peştilor, fiind pasionaţi de istorie, psihologie şi artă. Le plac obiectele exotice, care îi fac să viseze la locuri îndepărtate. Oricum, ei visează şi îi doresc lucruri pe care nu le pot avea. Cei născuţi în această zodie sunt foarte sentimentali, deci vor aprecia şi cadourile romantice.
Idei de cadou: bijuterii, flori,  CD-urile cu muzica preferată, set de aromoterapie, cărţi de istorie sau de psihologie, obiecte de decoraţiuni interioare, un set pentru baie (gel de duş, spumă de baie, ulei, lumanări parfumate), inimioare, ursuleţi de pluş sau clasica cutie de bomboane, însoţită de o felicitare şi o cină romantică pe malul lacului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu