20 decembrie 2014

Stiti ce e interesant? Momentul ala aiurea cand se intampla ceva neplacut in viata ta, te afecteaza pe moment, dar apoi realizezi ca...nu e prima oara, stii sigur ca nu o sa fie nici ultima, si dupa un timp destul de scurt pur si simplu nu te mai afecteaza, devi imun. Si treaba asta se intampla fara sa iti planifici, pur si simplu dupa un punct subconstientul tau ia atitudine si te transfora intr-o persoana imuna la acele gesturi pentru ca in loc sa iti imprime in creier lucrurile pentru care ar trebui sa treci cu vederea, cum s-a intamplat de fiecare data, iti transmite niste impulsuri fara o tinta anume, este pur si simplu nimic.
Poate e bine, poate e rau, nu stiu, pentru ca am ajuns la punctul ala de imunitate se pare, desi pe moment m-a afectat foarte tare, dar orice usa inchisa in nas inseamna o alta usa deschisa pe care sa poti intra linistit si fara probleme.

Nu prea are sens, nu? Stiu, nici pentru mine nu prea are. Nu, nu are. Nu prea imi pot explica chestiile astea, dar...se inampla cu sau fara voia mea se intampla. Pe de-o parte cred ca era timpul ca subconstientul meu sa ia atitudine, pe de alta parte incep sa cred ca nu face o treaba prea buna daca ma lasa sa constientizez totusi treaba asta, nu? 

4 comentarii:

  1. Cred ca ceea ce descrii aici se numeste... intelepciune. ;)
    Ziua minunat sa o petreci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi câte o să mai vezi şi de-acum înainte. Cât trăim, avem parte de "lecţii" de viaţă şi nimeni nu le ştie pe toate.
    În ceea ce priveşte "imunizarea" la unele încercări... chiar dacă trecem peste episoadele mai puţin plăcute, ele nu se uită şi rămân acolo, ascunse în ungherele sufletului, pentru ca la bătrâneţe să ni le amintim cu putere şi să medităm la ele, la ceea ce am greşit, la ceea ce am învăţat din ele şi la ceea ce am fi putut face mai bine şi n-am făcut...
    Numai bine şi Sărbători frumoase, dragă Zdwuby, alături de cei dragi! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raman intr-adevar acolo, dar am ajuns sa nu le mai dau importanta pe care le-o acordam pana acum. Sper ca in momentul acela, la batranete, sa realizez ca am facut alegerea corecta, daca nu..sper sa se aplice "niciodata nu e prea tarziu "
      Sarbatori fericite :)

      Ștergere