23 decembrie 2014

Chiar daca vacanta asta a mea oficiala nu prea e vacanta, eu vreau sa profit de ea, vreau sa o simt macar ca pe un weekend prelungit daca nu ca pe o vacanta si vreau sa fac lucruri pe care nu le-am mai facut inainte. Nu am mai fost la pescuit de cred ca un an daca nu mai bine de un an. Da, e iarna, da, e frig, stiu toate astea, tocmai d-asta e numai bine pentru pescuit. Nu, nu am innebunit, dar am dat peste cei de la ideal fishing si pescuitul lor la copca si zau ca parca mi-au deschis apetitul, dar ma tot intreb unde as putea sa ma duc sa fac asta. Are cineva idee? Chiar as vrea sa ajung iarna asta.
Adica ce ar putea sa nu iti placa? Mi se pare de vis peisajul asta, tu stai si pescuiesti linistit in timp ce iti dardaie absolut toate organele externe si interne din tine si rasare soarele. 

Articole si accesorii de pescuit la copca nu am, dar cei care mi-au bagat ideea asta in cap, cei de la ideal fishing, ma pot ajuta, gasesc sa cumpar tot ce am nevoie de la ei, da, imi spun ei de ce am nevoie ca eu nu am idee. Adica abia acum am aflat ca o undita pentru copca arata cam asa: 


Clar ale mele de acasa care sunt lansete nu sunt potrivite. Dar tot ramane problema locatiei. Citisem undeva pe internet ca sunt anumite lacuri prin Calarasi care iarna ingheata suficient de tare incat sa poti sa pescuiesti la copca, dar sincer am dubii si chiar as prefera sa imi spuna cineva care a fost deja si a incercat. Si eventual, nu s-a spart gheata cu el si nici nu a inghetat degeaba pe acolo, adica a prins 1-2 pestisori, atat vreau, nu mai multi, nu ma intereseaza dimensiunile, oricum nu o sa il mananc. Da, imi place sa pescuiesc, dar nu mananc peste. Imi place sa pescuiesc pur si simplu, de relaxare, nu din dorinta de a manca ceva “capturat” de mine sau lucruri asemanatoare. 

6 comentarii:

  1. Iarna asta,pana acum nu cred ca s-a pescuit undeva la copca.Sunt multe locuri cand e ger ,dar e bine sa consulti un meserias.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iarna asta am observat ca a inghetat chiar si Ialomita :)) de aproape 20 de ani, e prima data cand o vad inghetata, cu siguranta s-a mai intamplat, dar eu nu imi amintesc:)

      Ștergere
  2. Auzi, dar nu mai bine stai tu domol si gasesti alt hobby?unde gasesti tu ape inghetate in primavara asta de iarna?:)daca umbli asa hai hui nu te mai gaseste Moshu!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum unde găseşti? auzi! în toată emisfera nordică!
    La alegere: Rusia, Norvegia, Finlanda, Suedia sau... Alaska.
    Te pup draga mea, sărbători cu bucurie! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata la Mos Ajun!
    Sarbatori fericite, sanatate si numai bucurii!
    ----------★
    ----------**
    ---------*o*
    --------*♥*o*
    -------***o***
    ------**o**♥*o*
    -----**♥**o**o**
    ----**o**♥***♥*o*
    ---*****♥*o**o****
    --**♥**o*****o**♥**
    -******o*****♥**o***
    ****o***♥**o***o***♥*
    -----____!_!____
    -----\_________/---

    RăspundețiȘtergere
  5. eu zic ca daca e sa fie pescuit.. ma fie in bermude si cu ochelari de soare. dupa mine altfel nu merge.

    RăspundețiȘtergere