11 iulie 2014

*O sa incep articolul asta cu o precizare: tastatura mea are o mica problmea si 3 taste merg cam nasol sau deloc. Adica daca vreau sa scriu litera “l” trebuie sa apas foarte tare pe tasta respectiva…daca vreau sa scriu “d” trebuie sa apas si pe “l” si pe “d”, iar tasta “f” a cedat complet si ma plimb cu “ctrl+v(paste)” dupa mine cand am nevoie de ea. O sa corectez articolul inainte de publicare, dar pentru orice eventualitate am vrut sa precizez treaba asta in caz ca o sa vedti ld sau dl in loc de “d” sau lipsa…

Stiu ca vorba ne-a fost, sau mi-a fost ca o sa fac cate un articol dupa fiecare proba de bac, dar in diverse si diverse motive nu am putut sa fac asta, asa ca articolul asta cuprinde: toate cele 3 probe + rezultatele. Da, o sa sintetizez.
Incepem cu romana. Trecem la partea cand au venit deja subiectele. Primul lucru pe care il fac dupa ce primesc foaie cu subiecte? O intorc si ma uit la subiectul al treilea…ala cu comentariul, vad Eminescu…m-am dat cu capul de banca la propriu. Cred ca am spus tot cu asta, nu? Nota? Cea mai mica dintre toate, si sincer nu ma asteptam sa fie atat de mica, chiar m-a surprins cand am vazut, dar nici contestatie nu am facut…7,2.
Sa continuam cu mate, le luam in ordine. La matematica dupa ce am primit subiectul primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit la al 2-lea exercitiu de la subiectul 2. Voiam sa vad daca e polinom sau lege de compozie, am vazut polinom si m-am dus direct la subpunctul c) sa vad daca imi cer fix ce nu stiam, din fericire nu au facut asta. Stiu ca am vorbit in chineza pentru cei care nu au nici o treaba cu matematica, dar nu stiu cum sa explic treaba cu exercitiile astea. Stiu doar ca mi s-au parut exagerat de usoare si am gresit la o chestie fix de prosti, dar nu e problema…daca luam 10 batea la ochi, nu? Asa mai bine ma multumesc cu 9,80.
Terminam cu fizica…aici am avut niste emotii de… Cand am iesit din sala nu credeam ca trec bacul…nu credeam ca iau 5…mi s-a parut fix aiurea. Dar m-am linistit cand s-a afisat baremul si am vazut ca iau in jur de 7,9. Si fix atat am luat…nici mai mult, dar nici mai putin…fix 7,9.
cam asa am fost eu cu fizica

Si cam asta a fost cu bacul…acum sa vina admiterea…oh da, ca medie generala sa nu va chinuiti sa calculati este 8,3…se putea mult mai bine, dar asta e... e suficient de bine…plus ca sunt pe locul 286 din 1955 pe judet…si asta pentru ca e si alfabetic. Deci se putea mai rau, nu? 

12 comentarii:

  1. E bine macar ca ai scapat si felicitari pentru nota la matematica!

    RăspundețiȘtergere
  2. iti mai scriu odata(asta pt ca dupa ce am apasat ''publicati'' mi-a disparut comentariul..)
    Asa ca....felicitaaaaari inca o data! nici ca mai conteaza daca se putea mai bine, e foarte bine asa! hai cu facultatea si sa vezi de acum viata!!! bravo Ralu! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca si blogul a fost stresat daca a inceput sa stearga singur comentarii :))
      Sa vina si facultatea, nu?:)) Multumesc :*

      Ștergere
  3. Aoleoooo.... atat sa iei la matematica e performanta pentru cei la mine din judet:))))) Dupa ce am aflat eu notele si am vazut media, toti mi-au zis ca eu am vorbit cu cineva, ca nu mai era nicio nota fixa ca a mea, am facut in asa fel sa imi iasa media 8 in cap. Si cum nu am dat examen de admitere, am intrat si la limita la fara taxa. Nu ai de ce sa-ti faci griji pentru admitere, acum si profesorii s-au plictisit sa mai predea:)))
    Felicitari si mult succes in continuare!!! Si nu uita, petrece-ti timpul mai putin pe la facultate, exista mereu lucruri mai frumoase de facut si baruri de vizitat:)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultima chestie este foarte adevarata =))) Multumesc frumos :*

      Ștergere
  4. ce bine ca am terminat cu bacul :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci ai scapat cu bine si cu o nota onorabila. Felicitari, draga Raluca!
    Bafta la admitere! Cred ca esti pe acolo ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos:*
      Da, pe acolo am umblat, astazi am terminat oficial:))

      Ștergere
  6. Bravo! Bine că ai scăpat. Mă gândeam că pentru generaţia voastră, abia Bacul este primul examen serios pentru voi, căci voi n-aţi mai trecut prin admitere la liceu şi treaptă, cum era pe vremuri. Este bine să vezi că se putea şi mai bine şi să te ambiţionezi să-ţi depăşeşti limitele, care sunt mult mai sus decât credeai la un moment dat.
    Baftă în continuare! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost generatia pe care Ministerul a facut experimente...in clasa a 7-a am dat teze cu subiect unic( 4 la numar) si in a 8-a s-au sucit si am dat si examen pentru admiterea la liceu :))

      Ștergere