27 decembrie 2013

Te uiti la ceas…hmm 23:58…aproape miezul noptii, adica aproape 27, adica aproape Sf. Stefan. Si te gandesti ca i’ai da mesaj la 00:00, dar apoi te gandesti ca s’a trezit foarte devreme pe 26 si a mers cu masina muult prin ceata, dupa a muncit toata ziua…poate a adormit. Dar apoi iti zici ca si asa nu o sa’l trezeasca un mesaj ca doar stii ca are somnul profund si in cele din urma iti zici ca oricum ai vorbit cu el acum jumatate de ora asa ca hai mah sa’i dai un mesaj si la 00:01 ii trimiti mesaj cu “la muuultiii aaaani” si iti raspunde ceea ce inseamna ca nu adormise.
Si apoi e momentul ala penibil in care intri pe blog abia la 19 si ceva aproape 20:00 pe 27 si povestesti treaba asta pentru ca ai dormit ca bebelusii neintorsi pana cand a venit cineva sa te treaza ca aveai treaba prin oras si dupa ai plecat si din oras si te’ai intors abia pe la 17 si ceva. Dar inca e 27 decembrie ceea ce inseamna ca inca e ziua lu’ frate-miu asa ca inca o data si aici: LA MULTI ANI, STEFAN!!!
Si cum nu e doar ziua lui urez la multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Apostol Stefan.


Si ca sa nu las articolul asa scurt va anunt ca de astazi am “deschis” o pagina noua si o sectiune in partea dreapta cu un mic shop online sa’i spun asa desi e foarte impropriu spus. Adica m’am gandit sa’mi fac o mica combinatie si vand diverse lucruri noi, sigilate si/sau gadgeturi la mana a doua, la preturi bune si m’ati ajuta foarte mult daca ati intra sa vedeti despre ce e vorba si/sau ati distribui linkurile produselor. Momentan sunt putine, dar in timp daca o sa mearga bine lucrurile o sa diversific gama de produse. 

11 comentarii:

  1. sa fie intr-un ceas bun si sa iasa biznisu' :) dupa ce ma refac dupa sarbatori la portofel vin si eu la cumparaturi! ceasuri adica...am un pitic pasionat de ele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem cele mai bune preturi b-) Daca iti place ceva te astept cu mare drag :) daca nu, poate o sa'ti placa ce mai adaugam :)

      Ștergere
    2. ceasul cu moustache imi face cu ochiul! :)

      Ștergere
    3. Daca iti spun pretul lui nu cred ca o sa mai vrei sa astepti sa treaca sarbatorile:)) Foarte serios vorbesc

      Ștergere
  2. Sa-ti traiasca fratiorul! :)))
    Despre "biznis" cum zice Mona, ce sa zic? E cu livrare si in alte tari? :))))))
    Oricum o fii sa va mearga bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani fratiorului tau! Sa fiti sanatosi!
    Bafta cu biznisul! Vad ca nu ai butoane pe acolo, asa ca il voi distribui manual pe fb si sper sa ajute. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos:) Multumesc frumos si pentru distribuire :)

      Ștergere
  4. Cu oarecare intarziere, la multi ani fratelui tau!
    N-am mai ajuns pe blog zile intregi...de pe 24 (doar pe fuga) apoi abia pe 29...:(
    Bafta cu shop-ul! :)

    RăspundețiȘtergere