25 noiembrie 2013

Momentul ala extrem de penibil in care tu esti intr’un loc in care nu poti sa raspunzi la telefon, dar nici nu’l inchizi ca poate e o urgenta sau ceva, il dai pe vibratii si gata, si de-o data incepe sa’ti sune telefonul…ceri scuze, ii inchizi si iti continui activitatea, dar nu…telefonul continua sa sune…si sa tot sune…si tu ii tot inchizi…si el suna din nou…penibil…
Da, eram la meditatii azi si incepe sa’mi sune telefonul…nu’mi inchid telefonul ca’l mai folosesc la calcule si nu opresc nici semnalul ca poate e o urgenta ca in general n’ar avea cine sa ma sune la ora aia ca majoritatea celor care ma pot suna stiu unde sunt si ca nu pot raspunde. Si ma trezesc azi ca ma suna cineva…imi cer scuze si ii inchid normal…bag telefonul in buzunar dupa 10-15 minute suna iar…si iar…si iar…si iar…o ora m’a tot sunat si eu ii tot inchideam…

Ce urmeaza e si mai penibil…ii dau mesaj “cine esti?” …raspunsul penibil de genial “dar tu cine esti?” …pai bine ma omule…tu ma suni ca disperatu’ cand eu iti inchid in continuu si tot tu ma intrebi pe mine cine sunt…pe bune?
Mi se pare extrem de penibil…sincer…Si mai penibili sunt aia care suna cu privat…asta macar suna cu numar…era si numar de cosmote…mi’a mancat mesaje nationale…
Adica  nu stiu…mi se pare extrem de penibil sa suni la numere random doar ca sa intrebi cine e… Ai prea multe minute nene? Nu mi le da mie ca nici eu n’am ce face cu ele, ma descurc bine cu ale mele, nu consum nici jumatate in ultimul timp, dar da’le cuiva care are nevoie…nu mai suna aiurea doar ca sa te aflii in treaba…sau ok, ai chef de caterinca si suni la numere random…dar daca vezi ca numarul la care ai sunat iti inchide…si nu o data, nu de doua ori…iti inchide de fiecare data…de ce draci continui?

PENIBIL…si pe bune ca nu reusesc sa inteleg rostul…Ce e asa funny in treaba asta? 

8 comentarii:

  1. Asta imi aduce aminte de "discutiile" mele pe mess cu anumite persoane. Ei(niste necunoscuti veniti de pe blog sau hi5 cred) imi cereau sa-i adaug in lista, eu le dadeam accept si dupa o perioada cand apaream online ma trezeam cu 300 de ferestre deschise si intrebarea absolut penibila, cine esti? Pai daca tu mi-am cerut mie acceptul inseamna ca stii cine sunt, nu? Normal era sa-i intreb eu, nu ei! Super enervanti, am renuntat de tot la mess.
    In cazul tau cred ca era tot un astfel de individ...caracterizat de o crasa prostie. Ce altceva poti sa mai crezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestia asta cu sunatul mi-a adus aminte de o intamplare cand eram in liceu!
    Da, am fost si eu tanara! :))))))
    Tocmai incheiasem socotelile cu un coleg dintr-o clasa mai mare si omul a crezut ca eu glumesc si ma sunat acasa....... atunci nu erau telefoane mobile! :))
    Numai ca exact atunci era la noi si bunica si o matusa si un unchi, ce sa o lungesc familie multa! L-am averizat sa nu mai sune, dar degeaba si uite cum am stat eu o dupa amiaza intreaga cu mina pe furca telefonului! Inchis.... deschis......:))))))
    Mare ti-e gradina Doamne! :)
    >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut si eu parte de cretinei din astia su dupa cateva vorbe "de dulce" s-au calmat!.....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveam cum sa'i raspund ca sa'i spun cateva vorbe de dulce...ca nah...eram la fizica totusi :))

      Ștergere
  4. Sa stii ca sunt multi indivizi singuri, care chiar sufera de lipsa de atentie. Vai de capul lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zic nu, dar nr meu nu e chiar serviciu de consolari :))

      Ștergere