24 mai 2013

Toata lumea este constienta de faptul ca frumusetea trebuie intretinuta si nu oricum. De la omul de rand, muncitor, casnic, la vedete, oameni importanti etc toti trebuie sa’si intretina frumusetea intr’un fel sau altul, nu? Si vine momentul ala in care vrei o schimbare de look, dar nu stii la ce salon de infrumusetare sa te duci pentru ca trebuie sa fim sinceri, nu toate saloanele lucreaza profesionist, sunt atatea cazuri care au ajuns in tribunal din diverse si diverse motive. Tocmai din aceasta cauza eu va recomand un salon de infrumusetare din Bucuresti care are personal calificat, profesionist si care stie ce sa faca cu tine. Ofera atat servicii de frizerie, coafor, manechiura-pedichiura, cat si cosmetica si masaje.

Un alt avantaj al lor este faptul ca nu se afla la inceput de drum, profeseaza din 2005 cand au deschis primul salon, apoi s’au existins in 2009 cu un al 2’lea salon, urmand ca in 2012 sa’l deschida si pe cel de al 3’lea . Sunt situate in zone diferite pentru a acoperi o zona cat mai mare, iar clientilor sa le fie cat mai accesibil .

De asemenea au parteneriate solide cu firme cunoscute precum Wella(cu care pana pe 30.06.2013 au si o promotie), Londa, O.P.I si altii . Toate aceste detalii le gasiti pe site’ul lor, unde aveti si adresele insotite de harti pentru o orientare cat mai usoara si lejara, in plus aveti in galeria foto imagini din toate cele 3 saloane in cazul in care aveti preferinte. Si inchei cu un citat preluat de pe site’ul lor, poate o sa reuseasca sa va convinga sa mergeti sa vedeti despre ce este vorba acolo “Vă aşteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant si un zâmbet. Tinerii noştri specialişti vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a va face să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Apelaţi la noi pentru a vă remodela frumuseţea şi pentru a vă regăsi magia unei imagini perfecte.

5 comentarii:

  1. Daca ei platesc avionul eu vin in fiecare saptamana si platesc pentru un nou "look"! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e frumos sa te rasfeti cu asa ceva. Vedetele au si bani pentru asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. dacă tu ne faci daruri aşa frumoase, am şi eu unul pentru tine :) te-aştept negreşit! pup

    RăspundețiȘtergere
  4. soferica, ai o nominalizare la mine! :)
    http://viseazacatpotidemult.blogspot.ro/2013/05/versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere