27 mai 2013

Acum ceva timp am vazut prin kaufland ceva care mi s’a parut chiar amuzant, nu stiu cat de amuzant este in realitate, dar pe mine, pe loc, chiar m’a facut sa rad.
Cu siguranta va mai amintiti de „domnul” cu
„si intrebarea dumneavoastra pentru boboci esti?”
„6 cai frumosi”
Nu vi’l mai amintiti? Pacat, foarte pacat, dar nu’i chiar asa bai ca’i youtube’ul plin de el. Uitati aici clipul sa va amintiti

Ei bine si acum sa va spun ce am vazut in kaufland si la ce se refera titlul. Cautam o sticla de rom pentru o prajitura, da, stiu, nu se mai gaseste rom, dar daca asa scrie in reteta ca e cu rom? Am inlocuit cu wiskey, dar pana atunci am incercat sa gasim rom. Nici urma  de rom, dar ce credeti ca am gasit? Exact, am gasit 2 cai frumosi in magazin. Nu, serios, chiar am gasit 2 cai frumosi...





2 cai frumosi, bautura spirt si tuica. Chiar tare numele asta...ma gandesc cum ar fi sa se duca unul la o carciuma si sa’ strige pe barman „hey, barman, 100g de 2 cai frumosi” . Hmmm, acum daca ma gandesc mai bine, cred ca s’ar crea confuzii...adica daca omul ii aduce o friptura de 100g de cal? Ca tot se purta calul in loc de vita pana recent, sau poate inca se mai poarta, dar cum eu nu prea ma uit la tv, nu sunt la curent. Sau ar fi si mai tare „barman,  2 cai frumosi si nu te zgarci la gramaj” . Asa ca va invit si eu la 2 cai frumosi, de care doriti? Albi sau maro?

17 comentarii:

  1. .... si daca bei, vezi "cai verzi pe pereti"?
    :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce este posibil, dar cu siguranta numarul mare de "cai frumosi" ajuta sa vezi cai verzi pe pereti :))

      Ștergere
  2. Super tare:))))) Romanii sunt cei mai inventivi la capitolul alcool:))

    RăspundețiȘtergere
  3. inca nu m-am dezmeticit! pe bunee?..intrebare retorica evident :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mi se pare chiar asa grav ,ci mai degraba hazliu..Esti mica,dar pe vremuri era o bautura,tuica, si cum avea pe sticla doua prune,toti cereau"Ochii lui Dobrin".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai partea hazlie si funny am vrut sa o scot in evidenta :))

      Ștergere
  5. :)))Apoi daca tu pui doi cai frumosi, eu pun niste capsuni si portocale. Ce zici? Hai la mine si degusta,asa in semn de apreciere.
    http://jurnaldesotie.blogspot.co.uk/2013/05/the-versatile-blogger-award.html
    Seara faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, am mai primit leapsa asta, dar inca am dubii daca sa o fac sau nu, nu in sensul ca nu'mi place, Doamne fereste, imi place si chiar iti multumesc din tot sufletul, dar am zis ca o perioada, anul asta, sa nu fac lepse, dar o sa ma mai gandesc, promit:) Multumesc frumos inca o data:)

      Ștergere
  6. Poţi să pui şi brandy în loc de rom.
    Am auzit la ştiri că domnul ăsta cu caii a murit recent, însă renumele îi trăieşte pe youtube mai departe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi'a placut cu wiskey:)) dar mama spune ca i se parea cam tare asa ca a 2'a oara cand a facut a facut cu coniac :))
      Chiar nu stiam treaba asta...cu siguranta o sa fie amintit multa vreme in continuare pentru ca replicile "2 cai frumosi"/"6 cai frumosi" si "no, lasa Tibi draga ca nu furam" inca sunt reproduse de foarte multi :))

      Ștergere
  7. :)) Si eu am vazut produsul acesta...Prima data am crezut ca e ceva bascalie..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am citit eticheta si eu, dar apoi am vazut si sticlele...m'a bufnit un ras din ala sanatos in magazin :))

      Ștergere
  8. Daca puneau sase ca frumosi era si mai bine :))
    Haios!

    RăspundețiȘtergere