8 ianuarie 2013

Daaaa, de o saptamana e liniste, liniste si pace. Usa sta la locul ei, in balamale, fara pericolul de a cadea, soneria este tacuta si nu, nu este arsa, se pare ca a scapat si ea intreaga, interfonul poate sta pornit fara pericolul de a fi spart sau ars. Ce bine e asa. Ohhh nu v’ati data seama despre ce vorbesc? COLINDATORI!!!! Nu am putut sa ma leg de acest subiect pentru ca au fost sarbatorile si nah…nu ma simteam bine sa fac asta desi aveam de gand sa arunc cu oale dupa unii.
Nu, nu am nimic cu colindatorii…ciudat, nu? Sa va explic …nu am nimic cu copiii care merg cu colindul din placere si care au bun simt. Cu ei chiar nu am nimic, dar cum sa nu imi sara creierii pe pereti prin urechi cand cineva bate in usa cu picioarele (asa se aude…ca si cand ar bate cu picioarele si cu batele) si in acelasi timp altcineva a ramas cu degetul lipit de sonerie. Si nuuu, nu doar atat…te uiti pe vizor si vezi o adunatura de negrotei, oke…nu faci nimic…ii lasi in pace si pleci…dar nu se opreste…si simti ca trebuie sa te indepartezi de usa pentru ca mai are foarte putin pana cand o sa cada peste tine, iar soneria este la un pas de a se arde sau de a face un scurt circuit care sa dea foc la tot blocul…ei bine atunci cand ai deja toti creierii imprastiati pe pereti si te gandesti ca poate usa ce o sa cada pe tine te va proteja in momentul in care blocul o sa sara in aer (ca in desene, stiti voi) abia atunci cu o fata de criminal in serie care se stapaneste sa nu iti ciuruiasca fiecare cm din corp te duci si deschizi usa inainte de a cadea si ce vezi? Acelasi grup de negrotei pe care l’ai vazut si pe vizor, dar de data asta iti zambesc si se uita la tine cu niste ochii atat de nevinovati si te intreaba daca primesti cu colindul si tu stapanindu’te le spui “nu”…atunci ei iti arunca o privire mai ucigasa decat a ta ca si gand ar vrea sa’ti arunce o bomba in casa, dar e ok, pana le vezi din nou fetele…atunci lasi nervii sa iasa…si ii dai dracu afara de pe scara. Ohhh dar nu, nu am spus bine…sau fie nu sterg tot acum, dar ca un “bonus” daca acesti negrotei mai au si peste 18 ani atunci clar ai combinatia perfecta pentru ati scoate toate armele posibile si imposibile si imaginare sa le zbori creierii pe pereti si sa ciuruiesti fiecare cm2 din ei.

Ahhh ceva mai bine…dar, a trecut si n’am omorat pe nimeni cu bine. Pe bune acum…doar eu am avut parte de asemenea colindatori? Si sa nu uitam ca unii erau destul de matinali…la ora 10 a.m eu consider ca era dimineata si dormeam ca bebelusii neintorsi. Imi venea sa scot eu usa din balamale sa nu’i mai las pe ei sa se deranjeze atat si dupa sa’i urc pe ea si sa’i arunc pe balconul scarii, dar din pacate stau daor la 2 si probabil zburau ca Aladin pe covor…
Mersi Doamne ca s’a terminat!

14 comentarii:

  1. E bine ca a trecut :)) dar o sa vina iar la anu` :D :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca eu n-am prins colindatori :)) Abia i-am mai zarit pe aia cu capra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine aia cu capra(si ursul?/:) ) isi fac numarul in parcare si daca vrei sa le arunci ceva de la balcon bine, daca nu iara bine.
      Pentru un grup de genul...5 oameni imbracati in Mos Craciun care au cantat la trompete si apoi si vocal. Au facut spectacol intre blocuri pur si simplu de placere pentru ca sunt constienti ca nu le arunca multa lume bani de la fereastra, dar au facut un "concert" mai frumos decat unul regizat...ei au tot respectul meu!

      Ștergere
  3. :)) stiu foarte bine despre ce vorbesti, eu sunt una dintre cele fericite, deoarece eu stau la ultima casa, iar lor le e pur si simplu sila sa mai vina pana la mine:P Mi-au zdranganit 3 galagiosi poarta cand au venit cu steaua, dar fiind singura acasa si dormind atat de bine i-am lasat sa plece:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stau la 2...nu au cum sa ma sara :|, iar anul asta au fost cei mai multi :| zici ca am scris mare pe usa "AICI...veniti si darmati usa asta si in acelasi timp scurtcircuitati soneria pana bubuie blocul"

      Ștergere
  4. Eu nu am avut parte deloc de colindatori, deci sa fie mai bine? :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Aici nici vorba de colindatori! Nu au acest obicei!
    Mie îmi lipsesc! :))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. De vreo 2-3 ani s-au tot rarit incat anul acesta n-am avut absolut deloc placerea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine anul asta au fost cei mai multi :)) Cred ca voi ati complotat si i'ati trimis pe toti de la voi la mine:-w

      Ștergere
  7. La noi au venit mult mai putini colindatori anul acesta, poate pentru ca functioneaza mai bine interfonul. Dar cei care au ciocanit la usa erau de neprimit. Cate 15 copii, toti negri si galagiosi, obraznici cu cei care nu ii primeau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ca cei de care am avut si eu parte in "cantitati" foarte mari :)) raman la concluzia ca voi ati redirectionat toti colindatorii catre mine :))

      Ștergere