3 ianuarie 2013


Nu stiu daca am cititori care au petrecut 3 zile si 3 nopti trecerea dintre ani, dar eu sper ca acum toata lumea e ok, casa nu se mai invarte cu nimeni si mancarea ramane in stomac. In perioada sarbatorilor m’am tot abtinut de la muulte subiecte, ca am zis nah…de sarbatori cica sa fii mai bun, dar pe bune ca nu mai pot…daca pentru alte subiecte am reusit sa astept 1-2 saptamani pentru facebook nu mai pot! Am stat 1-2-3 zile, dar ajunge ! Cu siguranta toti care aveti conturi de facebook ati vazut in comentarii :poop: si pentru cei care nu stiu ca asa se formeaza sau nu au cont, nu, nu inseamna “pup” inseamna rahat. Da domle..rahat! la asta ma refer:


Daca inainte toti se “poop” pe ei la figurat acum au inceput sa o faca si la propriu…si acum facebook’ul pute la propriu a rahat. Creierasul meu, asa micut cum este el, nu poate sa inteleaga rostul sau utilitatea reala a acestui emoticon. Si mai ales nu poate sa inteleaga de ce dracu este atat de folosit. Adica acum pe bune…in ce context ai putea sa folosesti simbolul ala? Eu zic ca in niciunul pentru ca este absurd…sau ok, hai sa zicem ca e funny, dar e funny o data, de doua ori hai maxim de trei ori, dar nu…normal ca nu…trebuie sa’l vedem de zeci de ori , sute de ori.
Eu va recomand cu drag iubitorilor de rahat sa incercati sa mai mergeti si la baie daca tot sunteti constipati!!!!
Daaa, stiu…nu trebuia sa ma leg de ei sau de facebook asa devreme…ca doar ce am intrat in 2013 si bla bla bla, dar ce sa fac daca facebookul a facut designul aiurea? Nu pot sa ma uit la o poza ca trebuie sa am in dreapta si comentariile…adica ma uit si eu frumos la o poza si trebuie sa vad rahat.
Dar sa nu ziceti ca incep asa tare din 2013 am rezumat foarte tare ce aveam eu in minte in momentul in care am deschis word’ul ca sa scriu asta

10 comentarii:

  1. Buna nu stiu emoticonul
    dar stiu ce vrei sa spui cum nu imi placea si nu intelegeam semnul de pe messenger sau in comunicare acesta :P
    nu am inteles limba scoasa sau pfrrt, vorba ta o data merge in gluma, dar cand e folosit in contexte mai serioase iti da impresia ca te ia la misto, sau cum?
    ca vorba ta,,, eee rahat,,,
    si pe urma era folosit subliminal in mai multe moduri, profitand de faptul ca se poarta acest semn, si ca vezi doamne e la moda, dar de fapt mai concret daca analizezi facea misto de tine.
    Asa ca stiu ce vrei sa zici.
    Oricum La multi ani pentru Anul Nou care a venit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine, desi trebuie sa recunosc mai folosesc ":p" in contexte amuzante nu serioase, evident, pentru a arata persoanei cu care vorbesc ca am inteles gluma, ca duc si ba chiar o si continui . Dar pe bune ca rahatul nu merge nici in context funny si nici serios :))

      Ștergere
  2. In primul rand La multi ani!

    Si in al doilea rand, daaaaaaaaaamn :)) Eu n-am vazut rahatelul pe face =)) Sa stii ca pe mine ma amuza:D Cat despre schimbarile designului, nici nu ma mai agit ;))

    pupicel! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani:) Intra pe paginile cu poze funny, memeuri si altele de genul si o sa gasesti numai asa ceva indiferent de poza sau context. Da, este funny o data, de doua ori hai si de trei, dar nu de zeci de ori x_x :))

      Ștergere
  3. Bine punctat, bine observat. Intr-adevar, facebook-ul nu mai e acea retea de socializare serioasa. S-a cam dat dupa toate prostiile de care nu are nevoie. Am ajuns de unde am plecat, deoarece cand a aparut facebook-ul nu imi placea. Am ajuns la acelasi sentiment. Pacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi'a placut si nici nu imi place si fac asta foarte public dupa cum observi o sa gasesti foarte multe articole despre facebook pe aici pe la mine...chiar si printre primele articole de pe acest blog este unul despre facebook :))

      Ștergere
  4. Eu nu stau pe FB. Decat atata cat mai comunic cu cate cineva sau fac putin promo pentru vreun articol. Rar stau mai mult de cateva minute. Ma mai minunez de cate ceva...nu am treaba cu nimeni, nu ma bag in seama pe acolo.
    Stiu ca voi, cei foarte tineri sunteti mai atrasi de FB... :)
    Sa stii ca n-am observat acest emoticon...dar voi fi atenta. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intru pentru ca ma plictisesc si ma uit la poze funny pe diverse pagini, dar am inceput sa renunt si la asta si sa intru pe 9gag yotrol si alte siteuri ca sa evit rahatul(daca tot e la propriu pot sa'i spun asa fara sa am remuscari) de pe facebook.

      Ștergere
  5. Inca nu l-am intalnit, nici pe fb, nici in alta parte. Dar promit sa pun varful talpii peste el, poate am noroc. :))

    RăspundețiȘtergere