13 decembrie 2012


Nu o sa vina sa credeti ce o sa va spun acum, dar va aflati pe blogul celei mai inteligente persoane de pe planeta asta, persoana care a descoperit defapt si cu certitudine cand vine sfarsitul lumii pentru ca NU, nu este pe 21.12.20012. Un nene de 90 ani a facut el niste calcule ca ar veni pe 21.12.2112 si aveti detaliile astea aici , DAAAAR omul a gresit…si a gresit clar, dar nu e asta o problema …pentru ca EU am luat pixul in mana, prima foaie care mi'a venit la indemana si m'am apucat si am facut calculele corect, cu datele corecte si cu atentie si am aflat adevarata data…va pun aici dovada sa nu credeti ca aberez :


Da…sunt taieturi…e scris in graba…se vede cum pe partea cealalata am facut cateva linii care ar trebui sa fie desene la plictiseala, DAAAR ce este important este ca am aflat cu exactitate care este data cand o sa vina sfarsitul lumii. Acum o sa ziceti ca nu, nu e exact, ca nu am pus ora, minutul, secunda si milisecunda…Apoi sa va explic…asta nu pot sa scot din calcule pentru ca dupa o sa’mi dati in cap si o sa urlati ca vine sfarsitul lumii la unii mai devreme si la altii mai tarziu cu diferenta de fus orar si restu’…o sa vina brusc, din senin si in acelasi timp…o sa dureze 6 secunde si 714 milisecunde. Acum sa ma contrazica cineva si sa spuna ca n’am dreptate si nu este un articol SENZATIONAL cum i’am pus titlul( si in direct si in reluare)

P.S: sper ca v’ati dat seama cu totii de natura acestui articol, nu ?

22 de comentarii:

  1. URA!!!!
    Mai avem mult de trait, ca în basm.... si au trait mult si fericiti! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca, draga mea, fii mai clară..
    01.01.6233 sau 01.01.2633?
    Doar trebuie să mă pregătesc, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot uitandu-ma la emisiuni cu sonati care se antreneaza pentru sfarsitul lumii, cred ca voi ajunge si eu sa ma ascund in pivnita (bine ca nu am) si sa mananc ierburi culese din padure. :))
    Sa nu dai la medicina, pentru ca esti mai pregatita pentru alte domenii. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Chiar e un articol senzational :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti senzationala, iti urez un happy final year. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. :))
    Draga mea, deloc nu ma intereseaza povestea asta. Rad si ma minunez de cata atentie i se da. Am vazut si nebuni care se pregatesc, crezand ca, la o adica, doar ei scapa...
    Lasa sfarsiturile lumii! Ca o sa tot anunte cate unul, de cate ori nu mai sunt subiecte senzationale.
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul a fost scris ironic, evident ;))

      Ștergere
    2. Evident ca stiu...da' tot mi se pare ca i se da prea multa atentie acestei tampenii :)

      Ștergere
    3. Asta a fost unul dintre motivele pentru care am scris articolul: sa ironizez persoana care a facut acele calcule si mass-media care acorda o importanta mult prea sporita subiectului :)

      Ștergere
  7. Trebuia sa pui o banda galbena pe care sa scri "BREAKING NEWS" si totul era complet! :)))) te preluau toate televiziunile! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate ai nimerit-o cu data prezisa de tine si te transformi in noul Nostradamus :)))))) ce rau imi pare ca nu traiesc sa apuc vremurile alea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa transmit din generatie in generatia ca macar stra-stra-stra-stra...-stranepotii mei sa se poata bucura de satisfactia ca am avut dreptate:))

      Ștergere
  9. :)))))))))) e bun ... alte teorii mai exista? Cred ca am strans un brat pana acum :D ... o zi faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai exista...a mea e cea finala si evident cea buna :))

      Ștergere