18 decembrie 2012


Fiecare este diferit in felul lui…sunt tot felul de persoane, de tipuri, de caractere, etc etc…si interactionezi zilnic cu tot mai multe tipuri de persoane…cu unele te imprietenesti imediat, cu altele nu chiar atat de imediat, cu altele deloc.
Ei bine…eu sunt clar o persoana complet diferita de ceilalti…si fizic, si psihic si din toate punctele de vedere cel mai probabil, dar evident si eu interactionez cu tot felul de oameni si ajung sa ma imprietenesc( sau nu ) cu ei. Si vine momentul ala in care te plictisesti si te uiti in lista de mess, facebook, agenda telefonica si vrei sa vorbesti cu cineva…ei bine aici eu intampin 2 categorii: persoane cu care discutiile nu se mai termina…si persoane cu care nu pot trece de banalele “buna ce faci? Bine tu? Bine si eu” . Bine…intr’un final mai depasesti si partea asta, dar trebuie sa te straduiesti, dar sunt si situatii in care te blochezi acolo pur si simplu…ce e de facut intr’o astfel de situatie? Recent chiar am intampinat problema asta…vorbesc in paralele sau nu…unul dupa altu’ cu 2 persoane…si cu una vorbesc de ma doare mana(fie ca scriu, fie ca tin telefonul la ureche) si subiectele se deschid parca singure si discutia merge foarte lejer…si cu cealalta ma blochez dupa “buna ce faci?” …si mai incerci sa scoti ceva din raspuns, dar ce sa scoti dintr’un “bine?”.

Sunt persoane si persoane…asta sa fie explicatia…sau sunt eu de vina? Probabil mai intampina si altii problema asta…si tind sa cred ca nu e vina mea din moment ce cu multe alte persoane discutiile merg natural....asta este una din dilemele mele…oare are cineva o solutie pentru asa ceva? 

6 comentarii:

  1. Se intampla fiindca nu aveti nimic in comun si poate nici vreo mare afinitate. Ni se intampla tuturor, nu numai tie, asa ca fii linistita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La faptul ca nu avem prea multe in comun ma gandeam si eu ...:))

      Ștergere
  2. Parca ai fi povestit ce mi se intampla mie. Dar sa stii ca tocmai cand nu te astepti vine o persoana si pune mana pe telefon si iti da un sms frumos, de care chiar aveai nevoie;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici sa sti ca ai si tu dreptate:x , dar din pacate la mine nu prea mai are cine sa dea astfel de mesaje:(

      Ștergere
  3. Asemenea momente avem toti, cand incercam sa discutam cu persoane pe care nu le cunoastem prea bine sau care au pasiuni total diferite de ale noastre. Este greu sa gasesti subiecte de discutie care sa antreneze doi oameni care nu au multe in comun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori mi se pare chiar imposibil, dar totusi nu sunt o persoana care sa renunte din prima :)) dar daca nici a 2'a oara sau hai a 3'a nu merge...

      Ștergere