6 decembrie 2012


Ehehehe in perioada asta copilul din mine isi face simtita cel mai mult prezenta…a venit mosuuuu’ …chiar daca l’a mine a venit de aseara (probabil a fost derutat de faptul ca dormeam si a zis ca nah tot somn e, nu? )in mod normal abia azi dimineata trebuia sa vina asa ca : a venit mosuuuuu’ .
Nu mai au acelasi farmec sarbatorile ca atunci cand aveam cativa anisori si tata reusea sa ma imbarlige ca el e mosu’, ca se intalneste cu el, sa’i dau scrisoarea lui , etc etc…pe de’o parte atunci era destul de dragut pentru ca parca aveau alt farmec sarbatorile, dar si acum e frumos…ideea e aceiasi, nu? Doar ca acum sti ca Mos Nicolae si Mos Craciun sunt parintii, prietenii etc, faci pe Mos Nicolae si Mos Craciun pentru parinti, frati, prieteni etc…dar pana la urma tot cadou este, tot atmosfera de sarbatoare este.
Ce imi pare rau este ca nu e si la mine zapada…a plouat toata noaptea, dar nici pic de zapada…sau defapt am inteles de la tata care a plecat la munca din creierul noptii(pe la 4 ) ca a fost mai mult o lapovita aseara…ca ploua, dar mai veneau si cativa fulgi de zapada….dar acum cand ma uit pe geam vad doar balti…deci nu e frumos, dar nu conteaza… mai e timp sa ajung si la mine zapada
Anul asta mosul a fost mai inventiv si nu mi’a lasat cadourile in adidasi…mi’a facut EL personal, acasa o ghetuta din material, a umplut’o cu ce mi’a luat si a agatat’o de sifonierul care este fix in aria mea vizuala cand deschid ochii:


La voi cum a venit mosul anul asta? Cu nuielusa sau ati fost cuminti? (daca nu a venit…cum ati fost atunci? Ati dat nuieluse sau cadouri?)

16 comentarii:

  1. Foarte generos mosul tau:)) la mine a venit cu un singur lucru: promisiuni:)) poate pe parcursul zilei va aparea de prin vreun tufis. Apropo, eu fiind aproape de munte, am zapada:->

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine nu sunt semne de zapada :( E bine ca a venit si cu promisiuni:p acum ramane de vazut daca se si tine de ele :)

      Ștergere
  2. Am fost foarte cuminte tot anul :X si mi-a adus dulciuri si putina zapada :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti'a adus si zapada si dulciuri inseamna ca ai fost chiar cuminte :)

      Ștergere
  3. simplyuniqueword@wordpress.com6 decembrie 2012 la 10:51

    Ai fost cuminte, vad! :D Inainte de toate, trebuie sa-ti spun ca-mi place mult mult cum arata blogul tau. E foarte frumoasa imaginea.
    Acum sa-ti raspund la intrebare… :( nu, nu am primit nimic in ghetute, sau oricum. :( Nu se mai intampla de mult chestia asta cu ghetutele la mine. Dar sa vedem, poate intarzie… :))
    Cat despre ce ai spus tu in articol… da, sarbatorile aveau alt farmec cand alergam spre usa, la ghete, sa vad ce mi-a adus Mosul Nicolae. Trist este ca, fiind curioasa din fire, pe la sase ani am descoperit multe dulciuri si cadouri ascunde prin sifonier si atunci mi-am dat seama ca Mosul nu este decat buni meu. Ea s-a suparat foarte tare ca am descoperit atat de devreme care este faza cu Mosii de sarbatori :))
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L'am imbracat putin de iarna :) Intarzie..i'am dat un sms sa se grabeasca :)) Eu cam pe la 7 l'am demascat pe tata >:)

      Ștergere
  4. Cred ca sa gandit ca daca nu am voie dulciuri sa-mi aduca zapada, a nins azi noapte! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si la mine a venit Mosu'! Mi-a adus si dulciuri dar si o nuia luuunga, cat cizmele pe care i le-am lasat sa le umple! I-am promis ca n-o sa mai fiu asa lacoma, sa nu-mi mai aduca nuiele! :)
    E si zapada! Nu multa, pentru ca nu e foarte frig, dar este - unde sunt zone cu iarba e alb-alb... altfel... e cam flescaiala! Atmosfera, insa - in general vorbind - e super!
    O zi minunata sa ai!

    P.S. Cum!? Nu exista Mos Craciun si Mos Nicolae? Nu te cred-nu te cred! :)) Sunt sigura ca exista! An de an primesc daruri de la ei - daruri de suflet, in primul rand! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca a adus si dulciuri langa nuia :)) si daca mai e si zapada clar a fost generos anul asta ti'a adus din toate :))

      Ștergere
  6. Si eu am indoieli daca exista Mosii astia ;)
    Glumesc, de pe la vreo 6 ani am descoperit efectiv dar stiam oricum ca nu sunt. Niciunul din ei :))
    A venit asa, ca pentru perioada de criza, nu cum mi-ar fi placut mie.
    Frumoasa cizma-gheata din matase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi'a luat ceva pana am reusit "sa'l demasc" pe tata :)) pe la 7 ani am reusit :))

      Ștergere
  7. Eu n am prea fost cuminte asa ca mosul m-a cam sarit din schema:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce dragut din partea mosului, sa iti lase cadoul la vedere. Cum poti spune ca nu exista? Daca intra vreun copil pe aici si te crede? Daca va refuza sa ii mai scrie mosului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A vrut sa fie sigur ca'l vad si bine a facut...ca daca imi punea in adidasi dimineata probabil ma incaltam cu toate cadourile in ei la cum ma imbrac si incalt eu dimineata cand plec la scoala :)) Cum sa nu'i mai scrie? Cine crede in mosul o sa creada mereu, la fel ca Diana care nu poate sa'mi dea dreptate si crede in continuare ;))

      Ștergere