3 decembrie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,

Ziua de azi, 3 decembrie suna cam asa: ma trezesc cu mare chin la 7 si 20 sa opresc alarma si ma intorc pe partea cealalta…dupa Miky face galagie si cand ma uit la ceas: 8 fara 25…ma dau jos din pat si cu ochii inchisi ma duc pana la baie…ma schimb si ma asez pe pat sa’mi beau cafeaua si imi iau telefonul sa intru putin pe net…mail, blog, facebook …asa sa arunc un ochi pe net in loc sa citesc presa in timp ce beau cafeaua…surprize surprize nu merge netul (wireless) nu dau importanta si las telefonul in pace…beau cafeaua si plec la scoala. Peste cele 5 ore de scoala sar si ajung la ora 1 cand ajung acasa si mananc mancare calda doar pentru ca am microunde si multa mancare facuta de ieri…pentru ca gazele au fost oprite in tot orasul pana pe la 10 p.m trebuia, dar vad ca le’au dat drumu mai devreme. Dupa pe la 1 juma sa deschid si eu calculatorul ca tot omul, nu? Dar ce vad? Lipsa net…vine mama si imi zice ca a incercat si ea sa intre pe la 10 si lipsa net…buuun…luam telefonul si sunam la aia de la net…”pentru siguranta bla bla bla”…bun e posibil sa’mi inregistreze apelul nu’i bai…dupa “momentan toti operatorii nostri sunt angajati in alte convorbiri va rugam sa ramaneti la telefon pentru a va pastra prioritatea in fata apelurilor” …astept…astept aproape 2 minute, dar incepe sa sune…suna de vreo 4 ori…nu avea chef sa’mi raspunda si mie, dar imi raspunde…si imi pune seria de intrebri idioate urmata de  “da…am facut o sesizare in care am notat tot ce mi’ati spus si in cel mai scurt timp posibil echipa care se ocupa de asta va incerca sa rezolve problema ”…ce onoare pe capul meu…stau…se face 2…mi’e somn…ma bag in pat..adorm…primesc mesaje…raspund la mesaje…adorm la loc…pe la 5 ma suna cineva…raspund…ma culc la loc…nu ma adorm…pe la 5 juma ma trezesc…inca fara net si fara gaze…deci fara caldura…Ma apuc sa fac ce n’am mai facut de cand eram in 1-4…fac teme la ora 5 juma-6 …eu in general scriu dupa ora 8 pentru ca pana atunci nu pot sa ma concentrez cum trebuie…pe la 6 jumate ma duc sa mananc pentru ca se pare ca avem gaze…7 juma…primesc un apel “Va sunam in legatura cu deranjamentul anuntat…sunteti acasa?” …buun…ajung baietii…se uita la calculator ca’n stele…nu stiu ce are…dau telefoane peste telefoane…pana la urma unu’ ramane sa se mai uite prin calculator si celalt se mai uita o data pe scara… se pare ca pe scara inca sunt probleme, dar in casa intre timp a pornit netul ca prin minune de s’au mirat amandoi…dupa s’a oprit…si iar a pornit…si iar s’a oprit dar intr’un final aproape de ora 8 am avut netul functional…asa ca iti multumesc echipa XXXXX pentru ca dupa cel putin 12 ore de net nefunctional te’ai deranjat sa te deplasezi pana in zona mea si sa rezolvi problema …desi cineva care sta chiar langa scara mea inca nu are net functional, dar nah…baietii poate s’au oprit la o tigara sa mai treaca timpul ca la 9 se incheie programul

12 comentarii:

  1. Daca nu as stii ca este o întamplare reala asi rade dar asa nu pot sa rad ptr ca e tragic! Chestia cu opritul gazelor, a luminii, a apei calde era si acum mai bine de 20 de ani la voi, nu ati depasit faza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca nu :)) ...cand privesti din exterior te si amuza nu pot sa zic nu, dar din punctul meu de vedere nu prea :(

      Ștergere
  2. Dar cine nu o sa uite ziua de 3.12.2012?:))) hai, macar s-au rezolvat! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ai avut o zi ciudata...bine ca s-a terminat cu bine:P

    RăspundețiȘtergere
  4. De cate ori raman si eu fara net...nu mai vreau sa spun. De pilda, doua editii de HW! au intarziat nepermis de mult din cauza lipsei netului.
    Odata am avut si net, si cablu si curent intrerupte. Toate. Au venit pe rand insa. Ultimul netul. Asa ca te inteleg perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tine a fost si mai nasol :)) la mine netul pica destul de frecvent...

      Ștergere
  5. simplyuniqueword@wordpress.com6 decembrie 2012 la 11:08

    Fara internet e mai usor. Dar sa nu ai apa, curent electric… ma enerveaza foarte tare mai ales cand asta tine cu orele. Am ramas cu "rani" din vara 2011 cand in Cipru a explodat nu mai stiu ce (tragedie) si ceva s-a intamplat cu sursele de curent. Imagineaza-ti mijlocul verii in Cipru unde nu poti sta fara aer conditionat. Apoi, dupa tragedia asta, pentru vreo 6-7 luni aveam curent cu portia. Il opreau zi de zi de vreo 2 sau trei ori pentru destul d emult timp (intre 1 ora jumate si 3 ore). Simteam ca inebunesc cand asta se intampla noaptea si in restul zilei nu mai spun ca fierbeam de cald…. Ce sa mai… o perioada urata rau… ma uitam pe pereti pret de 2 sau trei ore, fara curent electic inseamna fara nimic altceva … Maxima a fost de sase ore …. urat rau! Deci se poate mai rau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa oricum nu e potabila :)) dar totusi este necesara:)) Cu siguranta se poate si mai rau :)) iar ce spui tu aici e foarte rau :))

      Ștergere
  6. Noua nu ne pica prea des netul, dar ramanem fara curent saptamanal si de cate ori ploua, de parca nu ar fi izolatia firelor buna. :))
    Mihai al meu, cand nu avem net, ii suna si le spune sa vina sa isi ia jucariile, daca tot nu le putem folosi. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine de cate ori enel intrupe curentul, chiar si pentru o fractiune de sencunda, trebuie sa pice netul...sau daca bate vandul mai puternic la fel...si dureaza foarte multe pana se hotarasc sa se deplaseze sa rezolve problema 8-|...si tata mai face asa:)) doar ca el nu'i suna...doar zice...si personal le'a mai zis de cateva ori...daca tot nu merge netul sa scada o saptamana sau 2 din pretul abonamentului :)

      Ștergere