12 noiembrie 2012


“Haules baules traitiar neamu si tot familionu hai sati ghicesc viitoru” . Nu cred in asa zisele “mama-omida” , in prezicatoare si vrajitoare de orice natura fizica sau psihica. Nu pot sa cred in asa ceva …mi se pare absurd si complet fara sens si ma amuz teribil pe seama celor care povestesc cu atata ardoare ca au fost si le’a zis si le’a dres si ei chiar cred in asa ceva. Nu pot sa nu rad, nu pot sa iau in serios persoanele astea…mi se pare aberant sa te duci la o “mama-omida” si sa’i povestesti toata viata ta si ea sa’ti zica niste chestii pe acolo si tu sa traiesti cu teama ca o sa se intample exact asa. Mi se pare la fel de penibil ca si in momentul in care faci diverse quiz’uri pe net si iti da un raspuns penibil evident(dar despre asta am scris cu ceva timp in urma aici ) .

Daca exista fani ai acestor practicanti si ajung sa citeasca articolul meu o sa spuna ca eu m’am dilit si ca persoanele astea au un dar, un har si o putere nemaivazuta si nemapomenita. Ce dar au mah omule? Chiar as vrea sa’mi spuna si mie cineva care e darul acestor sarlatani. DA, niste sarlatani asta sunt… Pai veniti la mine pretenasi ca am si eu un pachet de carti de 2 lei si incep sa va ghicesc acum vrute si nevrute de plecati de la mine si va e frica sa coborati scarile ca v’am zis eu ca o sa va cada in cap un pian dintr’un copac ce face pepeni intr’o scara de bloc foarte curand. Buhahahaaha nu e asa ca deja te’ai speriat si te gandesti cum sa sari pe geam data viitoare cand vrei sa iesi din casa? Muhahahahaha, dar ce sa’ti fac eu daca asa “zice” cartile?
Penibil, dar totusi sunt sute de persoane care merg la asemenea finite si care cred cu adevarat…Trist, nu?

12 comentarii:

  1. Mai trist e si cand la tv acele persoane si povestesc cum le-au excrocat "vrajitoarele"! Si cica sunt persoane "puternice" si vip-uri! Muhahahahaha !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Degeaba sunt persoane "puternice" si sunt recunoscute ca "vip'uri" daca nu au minte nici cat o gaina... :))

      Ștergere
  2. Aici te sustin sus si tare. Nici eu nu's de acord cu "manariile" astea. Mi se par inutile. Viata trebuie traita asa cum e ea, nu premeditata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident:)) Penibil pur si simplu, dar totusi exista persoane care iau de buna toata treaba asta...

      Ștergere
  3. Si totusi sunt multi/multe cei care cred in ghicitori/ghicitoare.
    Si vor exista intotdeauna. Pana la urma e riscul lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scopul lor in viata este cum sa mai prosteasca pe unu`....altu`.... atat pot atata fac :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si le cam iese...prostesc din ce in ce mai multi oameni..dar sincer cred ca si'o cam merita..daca sunt atat de creduli incat sa recurca la asa ceva...

      Ștergere
  5. frumos articol...si eu sunt de aceeasi parere...vrajitorii si ghicitorii profita la maxim de prostia oemneasca...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa acest articol, sa vezi ce vraji si descantece vor trimite asupra blogului tau toate mamele-omizi din tara asta. Mi-ai dat o idee de articol. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja mi s'a facut frica:)) poate ajung la tv sa ma blesteme live sa vada toata tara:))

      Ștergere