25 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
O perioada activitatea mea pe blog o sa tinda spre 0.  O sa programez cateva articole(mai rarut ca e mai dragut), dar nu o sa pot sa va vizitez sau daca o sa intru de pe telefon sa citesc unu-doua articole nu o sa pot sa comentez si nici aici sa va raspund la comentarii in cazul in care o sa mai treceti sa cititi articole si/sau comentati. A venit in sfarsit si partea aia mai frumoasa din vacanta cand plec la mare si la munte…si de data asta nu pentru o “calatorie de weekend” . 
Cand ma intorc o sa recuperez si o sa citesc si comentez tot ce ati mai postat in perioada asta, dar pana atunci sper sa nu uitati nici de mine si nici de blogul meu micut.
Daca mai pleaca cineva in concediu in perioada asta va urez si voua distractie placuta, dar si celor de acasa le urez acelasi lucru si putere sa indure in continuare caldura torida de afara. 
Si in caz ca va intrebati...da, deja sunt pe plaja in momentul asta si o salut din partea tuturor celor care din diverse motive nu pot sa ajunga
Salutari de pe litoral si numai bine vand la urmatoare citire reciproca

10 comentarii:

  1. vacanță frumoasă, Zdwuby! să te distrezi maxim acolo! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos:) La mare m'am distrat...urmeaza maine plecarea la munte:)

      Ștergere
  2. Vacanta fainaaaaaaaaaa. Astept pozici la intoarcere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos:) O sa le vezi, dar mai multe cand ma intorc si de la munte;))

      Ștergere
  3. Distractie placuta, Raluca!!! Ma bucur pentru tine. Unde vei merge la munte? Aici, aproape de noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos:) La munte plec maine dupa amiaza sau luni dimineata(inca nu s'a stabilit:)) ) o sa merg pe Valea cerbului :d

      Ștergere