29 iunie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Incep prin a spune ca mie imi plac melodiile vechi si inca le ascult cu placere. Dar evident ascult si melodiile aparute recent, insa parca nu au acelasi farmec. De exemplu sunt multe persoane, nu doar eu, care daca dai play la o melodie de acum 5-6-10 ani isi amintesc din versuri sau macar ritmul si o asculta cu placere. Poate pentru ca erau fani, poate pentru ca au ascultat melodia asta cand era "hit" non-stop, poate pentru ca au multe amintiri placute sau neplacute pe ea sau din diverse motive. Dar acum melodiile care apar se asculta maxim 1 luna , dar e deja mult prea mult o luna si dupa daca spui cuiva ca iti place melodia respecitva sau o vede in telefonul/playlistul tau iti spune ceva gen “asculti tampenia asta de melodie?”. Melodie pe care si respectivul o asculta pana saptamana trecuta non-stop pentru ca nah era hit.
Dar nu cred ca o sa fie cineva care daca vede in playlistul tau 3sud-est, voltaj, animal x, L.A, Akcent, etc etc etc o sa zica “inca asculti tampeniile astea?”. De ce? Pentru ca acum cativa ani inca se facea muzica buna, nu zica ca tot ce se face acum e aiure si nonsens, dar majoritatea cam sunt. Astia care nu au prins niciuna din trupele de mai sus sau multe altele similare o sa ma injure . De ce? Nu numai ca spun de trupe care nu mai exista si de care ei nu au auzit, dar cum imi permit sa le jignesc actualii idoli? Off cata nesimtire pe capul meu  
Si daca tot sunt la capitolul muzica…a mai observat cineva ca artistii romani au inceput sa cante iar si in romana? Sincer m’a uimit putin ca au aparut tot mai multe melodii in limba romana. Mie imi face placere cand aud melodii in limba noastra. Nu spun ca melodiile in engleza nu imi plac, pentru ca imi plac, dar totusi…parca mai bine suna in romana.
Oricum nu mai continui…va las cu doua melodii vechi…una in romana si una in engleza…doua din multe altele pe care, cel putin eu, le consider nemuritoare. 




6 comentarii:

  1. Foarte rar apare o melodie noua care sa imi atraga atentia, dar nici 3 Sud Est nu ascult, eram deja matura cand au aparut. Nu acelasi lucru il spun despre Voltaj, care chiar canta bine, acum, ca si inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si voltaj este o trupa fara varsta, nemuritoare, dar si 3 sud est imi place :)) am pus melodia de la ei pentru ca pe aia s'a nimerit sa o ascult in momentul ala :))

      Ștergere
  2. Nonvalorile au fosr ambalate frumos si prezentate drept valori. Odata si-odata se vor destepta si cei care cred ca nonvalorile sunt normale.

    RăspundețiȘtergere